Νέα έκθεση τροφίμων και ποτών

Νέα έκθεση τροφίμων και ποτών.

Η Forum AE ανακοίνωσε τη διοργάνωση της Foodtech, μιας νέας premium και 100% στοχευμένης στη Βιομηχανία Τροφίμων έκθεσης, που αφορά τις τεχνολογίες παραγωγής, επεξεργασίας, συσκευασίας, αποθήκευσης και διακίνησης Τροφίμων & Ποτών. H νέα αυτή έκθεση απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και στελέχη από όλο το φάσμα των παραγωγικών και εμπορικών επιχειρήσεων του κλάδου Τροφίμων & Ποτών και πρόκειται να πραγματοποιηθεί 12-14 Οκτωβρίου 2019 στο Metropolitan Expo.

Η Foodtech, θα διοργανώνεται κάθε 2 χρόνια, στα μέσα Οκτωβρίου, και θα συμμετάσχουν σε αυτή ως εκθέτες οι σημαντικότερες προμηθευτικές επιχειρήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό που παράγουν ή εισάγουν προϊόντα και υπηρεσίες Τεχνολογίας και Εξοπλισμού του κλάδου των Τροφίμων & Ποτών. Μάλιστα, με βάση το ενδιαφέρον που έχει ήδη εκδηλωθεί για συμμετοχή στην 1η Foodtech το 2019, οι εκθέτες αναμένεται να ξεπεράσουν τους 300. Από αυτούς 45 θα είναι ξένοι εκθέτες, τα περίπτερα των οποίων θα αναπτυχθούν σε 7 εθνικά pavilions.

Στόχος της διοργανώτριας εταιρείας για τη Foodtech είναι η δημιουργία μιας μεγάλης έκθεσης Τεχνολογίας και Εξοπλισμού για τον κλάδο Τροφίμων και Ποτών. Στόχος είναι η νέα αυτή έκθεση να αποτελέσει μια κομβική εμπορική συνάντηση με τη συμμετοχή εκατοντάδων Ελλήνων και ξένων εκθετών, αλλά και την παρουσία χιλιάδων σημαντικών εμπορικών επισκεπτών όχι μόνο από την  Ελλάδα, αλλά και από αγορές στόχους του εξωτερικού, δημιουργώντας έτσι ένα σημαντικό εκθεσιακό γεγονός στη νότια πύλη της Ευρώπης. Συγκεκριμένα, η Foodtech 2019 αναμένεται να προσελκύσει ως hosted buyers 200 σημαντικούς ξένους αγοραστές, από επιλεγμένες αγορές στόχους, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν πάνω από 3.000 b2b meetings με τους  Έλληνες εκθέτες. Το συνολικό κόστος μετάκλησης και φιλοξενίας  των hosted buyers θα ξεπεράσει τις 100.000 ευρώ.