Νέα είσοδος στα ράφια για τον ΘΕΣγάλα

Νέα είσοδος στα ράφια για τον ΘΕΣγάλα. 

Στα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας θα είναι διαθέσιμα τα προϊόντα του συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα, κατόπιν συνεργασίας που σύναψε με τη γνωστή αλυσίδα.

Πιο συγκεκριμένα, η συνεργασία που ξεκίνησε από τα μέσα Απριλίου, αφορά αρχικά τη διάθεση των προϊόντων ΘΕΣγάλα σε επιλεγμένα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας στους νομούς Αττικής, Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας.

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά από το 1971 και απαριθμεί 161 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, απασχολώντας περισσότερους από 4.800 υπαλλήλους.   

Σύμφωνα με τον συνεταιρισμό, η συνεργασία με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό βήμα προς τη ριζική αναδιάρθρωση που επιθυμεί να υλοποιήσει ο ΘΕΣγάλα, ενώ διευκολύνει τους καταναλωτές να αγοράσουν το συνεταιριστικό γάλα διευρύνοντας ή υποκαθιστώντας, όπου χρειάζεται, τα σημεία πώλησης των αυτόματων πωλητών γάλακτος της εταιρείας.

Τα προϊόντα που ήδη διατίθενται προς πώληση μέσω των καταστημάτων Γαλαξίας είναι το γάλα, το γιαούρτι καθώς και άλλα γαλακτοκομικά εμπορεύματα του sυνεταιρισμού.

Σημειώνεται ότι ο συνεταιρισμός πρόσφατα επέκτεινε τη συνεργασία του και με την αλυσίδα Σκλαβενίτης.