Σε delivery και e-shop επενδύει ο Γαλαξίας

Νέα είσοδος της Ioniki στα ψυγεία της Γαλαξίας. 

Στα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας θα μπορούν να προμηθευτούν στο εξής οι καταναλωτές τα προϊόντα Σπιτική Ζύμη, καθώς η εταιρεία Ioniki προχώρησε τον Απρίλιο σε νέα συνεργασία με τη γνωστή αλυσίδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, «στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής εξωστρέφειας που ακολουθεί η Σπιτική Ζύμη συνεχίζει και πραγματοποιεί καινούργιες συνεργασίες με στόχο την διεύρυνση των σημείων πώλησης.

Η αλυσίδα Γαλαξίας έρχεται να προστεθεί στο υπάρχον δίκτυο που περιλαμβάνει τις αλυσίδες My Market, Market In, Discount Markt, Ελληνικά  Market, καθώς και άλλα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

Η διάθεση των προϊόντων Σπιτική Ζύμη στα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας ξεκίνησε τον Απρίλιο σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη καθώς και σε επιλεγμένα σημεία. Η αλυσίδα Γαλαξίας αριθμεί περισσότερα από 150 σημεία σε όλη την Ελλάδα και 3.800 υπαλλήλους που στηρίζουν καθημερινά την κοινωνία.

Η Σπιτική Ζύμη γεννήθηκε μέσα από την εμπειρία 30 ετών που απέκτησε η Ioniki στο χώρο των κατεψυγμένων ειδών, προσφέροντας ποιοτικά & γευστικά προϊόντα, προσαρμοσμένα στις διατροφικές αξίες του καταναλωτή.»