Το αποστακτήριο Jack Daniel παρουσιάζει το Jack Daniel’s Bonded Tennessee Whiskey και το Jack Daniel’s Triple Mash Blended Straight Whiskey ως τις πρώτες δύο μόνιμες εκφράσεις στη νέα σειρά Bonded της μάρκας. Τόσο το Jack Daniel’s Bonded όσο και το Triple Mash είναι Bottled-in-Bond ουίσκι στους 50 αλκοολικούς βαθμούς, με συσκευασία εμπνευσμένη από το αρχικό design μπουκαλιού Jack Daniel’s Tennessee Whiskey του 1895.

Jack Daniel’s Bonded Tennessee Whiskey

Το Jack Daniel’s Bonded είναι η γνωστή συνταγή του Jack με 80% καλαμπόκι, 12% βυνοποιημένο κριθάρι και 8% σίκαλη. Τα βαρέλια που χρησιμοποιούνται επιλέγονται ένα-ένα με το χέρι για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, όπως το βαθύτερο χρώμα, γεύση και άρωμα που προσδίδουν έναν πιο σκούρο, πλούσιο και πιο δρύινο χαρακτήρα στο Jack Daniel’s Bonded. Πρόκειται, επομένως, για ένα τολμηρό Tennessee Whiskey στους 50 αλκοολικούς βαθμούς με πολυεπίπεδες νότες καραμέλας, οξιάς και μπαχαρικών που δίνουν τη θέση τους σε μία ευχάριστα παρατεταμένη επίγευση.

Jack Daniel’s Triple Mash Blended Straight Whiskey

Το Jack Daniel’s Triple Mash είναι ένα blend από τρία straight Bottled -in – bond ουίσκι, με 60% Jack Daniel’s Tennessee Rye, 20% Jack Daniel’s Tennessee Whiskey και 20% Jack Daniel’s American Malt. Κάθε έκφραση αποστάζεται στο Lynchburg, Tennessee, την ίδια περίοδο απόσταξης, παλαιώνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Bottled in Bond Act, στη συνέχεια αναμειγνύεται και εμφιαλώνεται στους 50 αλκοολικούς βαθμούς. Το Jack Daniel’s Triple Mash γευστικά έχει ευχάριστες νότες μελιού, βύνης και βελανιδιάς που οδηγούν σε μια μακρά και στρογγυλεμένη επίγευση.

Τα Jack Daniel’s Bonded και Triple Mash θα κυκλοφορήσουν στην ελληνική αγορά από την Coca-Cola 3E τον Οκτώβρη και θα είναι διαθέσιμα σε μπουκάλια των 700mL.