Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου πραγματοποιείται μια ακόμα συνέργια της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στο λιανεμπόριο με την αλυσίδα ΓΑΛΑΞΙΑΣ, στο πλαίσιο της ανάδειξης του σήματος της πρωτοβουλίας.
Ειδικότερα, στα 166 καταστήματα του ΓΑΛΑΞΙΑ για 2 εβδομάδες το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ενημερώνεται για την ενέργεια, με κεντρικό μήνυμα «Το ‘ψαξες;» και ταυτόχρονα να αναζητά κατά τις αγορές του τα προϊόντα που φέρουν το σήμα «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ».

Αναλυτικά, οι πελάτες του σουπερμάρκετ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ μέσα από την παρουσίαση της ενέργειας στο Φυλλάδιο του ΓΑΛΑΞΙΑ, με σηματοδότηση ραφιών στα προϊόντα που περιλαμβάνονται στη Συνέργια, με την ταυτόχρονη προβολή στα digital κανάλια ΓΑΛΑΞΙΑ, καθώς και με συνεργάτες-προωθήτριες σε συγκεκριμένες ημέρες.
Στη δράση συμμετέχουν 17 εταιρίες-Μέλη της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και συγκεκριμένα οι Agrino, ΕΨΑ, ΧΗΤΟΣ-ΖΑΓΟΡΙ, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, Ευβοϊκή Ζύμη, ΚΥΚΝΟΣ, Βιολάντα, Endless-Ευρωχαρτική, Aβγά Βλαχάκη, Χρυσά Αυγά, Ούζο Πλωμαρίου, ΧΙΩΝ, Φάρμα Κουκάκη, Septona, Ιωνική Σφολιάτα. Σε όλα τα καταστήματα του ΓΑΛΑΞΙΑ – το κοινό θα μπορεί να αναζητήσει τα προϊόντα των εταιριών-Μελών που παρουσιάζονται στο φυλλάδιο σε ειδική προσφορά.