Η HELL ICE COFFEE, η γνωστή μάρκα παγωμένου καφέ σε αλουμινένια συσκευασία, παρουσίασε το νέο της ready to drink Choco Latte, ένα προϊόν που συνδυάζει τον παγωμένο καφέ με τη σοκολάτα.

Την Άνοιξη του 2020, η HELL λάνσαρε στην Ελλάδα τη σειρά παγωμένου καφέ με 3 διαφορετικές γεύσεις. Πρόκειται για υψηλής ποιότητας και σε συμφέρουσα τιμή ροφήματα με βάση το γάλα, σύμφωνα με την εταιρεία. Ένα ακόμη προϊόν εντάσσεται τώρα στην γκάμα των παγωμένων καφέδων της HELL, με το HELL ICE COFFEE Choco Latte να αποτελεί το όγδοο στη σειρά.

Η σοκολάτα είναι μία από τις πιο δημοφιλείς γεύσεις καφέ που κερδίζει δημοτικότητα παγκοσμίως χάρη στην πλούσια γεύση της. Έτσι, ο παγωμένος καφές της HELL με πραγματικό εκχύλισμα καφέ Arabica και Robusta εμπλουτίστηκε με άρωμα σοκολάτας.

Το νέο HELL ICE COFFEE Choco Latte περιέχει 40Mg/100ml καφεΐνης και 70% άπαχο γάλα UHT, ενώ δεν περιέχει συντηρητικά ή τεχνητές χρωστικές ουσίες. Όλα τα προϊόντα της HELL κυκλοφορούν σε πλήρως ανακυκλώσιμες συσκευασίες αλουμινίου των 250 ml, οι οποίες χάρη στο πρακτικό μέγεθος προσφέρουν το νέο HELL Choco Latte στο σπίτι, στο γραφείο ή ακόμα και εν κινήσει.