Νέο ψωμί για τοστ από την εταιρεία Παπαδόπουλος

Νέο ψωμί για τοστ από την εταιρεία Παπαδόπουλος.

Το νέο σταρένιο ψωμί για τοστ «Παπαδοπούλου PLUS» παρουσίασε πρόσφατα η εταιρεία Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε., ένα προϊόν υψηλής διατροφικής αξίας με σίδηρο, ασβέστιο, βιταμίνη D και φολικό οξύ.

Νέο ψωμί για τοστ από την εταιρεία ΠαπαδόπουλοςΣτόχος της γνωστής βιομηχανίας τροφίμων ήταν να λανσάρει ένα προϊόν με οφέλη για όλες τις ηλικιακές ομάδες, καθώς η βιταμίνη D συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, το ασβέστιο απαιτείται για τη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών, ο σίδηρος συμβάλλει στη φυσιολογική γνωσιακή λειτουργία και το φολικό οξύ στη μείωση της κόπωσης και κούρασης στo πλαίσιo μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Το συγκεκριμένο ψωμί για τοστ μάλιστα θεωρείται καινοτόμο, καθώς για την παρασκευή του η εταιρία Ε.Ι. Παπαδόπουλος συνεργάστηκε με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και τον Επιστημονικό Υπεύθυνο της ΠΑ.ΜΕ.Δ.Υ. καθηγητή Αντώνη Ζαμπέλα, αξιοποιώντας  τα αποτελέσματα έρευνας, που δείχνει ότι η πρόσληψη σιδήρου, ασβεστίου, βιταμίνης D και φολικού οξέως για την πλειοψηφία των καταναλωτών δεν είναι η επιθυμητή για τον οργανισμό.

Ενημερωθείτε για τα προϊόντα της Ε.Ι. Παπαδόπουλος στο τηλ. 210-3482000