Νέος καφές Starbucks με Φυτικό Ρόφημα Αμυγδάλου

Νέος καφές Starbucks με Φυτικό Ρόφημα Αμυγδάλου. 

Στην σειρά Starbucks RTD προστίθεται μία νέα  επιλογή, το Φυτικό Ρόφημα Αμυγδάλου με καφέ Starbucks: Almond Plant – Based, που συνδυάζει καφέ Espresso Roast και φυσικά αρώματα αμυγδάλου.

Ο συνδυασμός καφέ Espresso Roast Starbucks με  φυτικό ρόφημα αμυγδάλου, προσφέρει μία έντονη γεύση αναζωογόνησης και συνδυάζεται με μια συνταγή φυτικού ροφήματος με καφέ, που φέρνει πρώτη η Starbucks στην Ελλάδα στην κατηγορία έτοιμων προς κατανάλωση συσκευασμένων ροφημάτων.

Το Almond – Plant Based προσφέρει δυνατή γεύση καφέ Arabica με χαμηλές θερμίδες κατάλληλη όχι μόνο για vegans αλλά και όσους θέλουν να έχουν ένα ισορροπημένο και υγιεινό τρόπο ζωής. Μία καινούρια πρόταση στα έτοιμα προς κατανάλωση ροφήματα καφέ, κατάλληλη και για τις ημέρες της Σαρακοστής. Το νέο αυτό κρύο ρόφημα καφέ Starbucks, φτιαγμένο από 100% κόκκους καφέ Arabica με πιστοποιήσεις Fairtrade και Vegan είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής πώλησης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ και περίπτερα) σε όλη την Ελλάδα με μια ξεχωριστή συσκευασία των 220ml.

Ενημερωθείτε για τα προϊόντα Starbucks στο τηλ. 210 8196100