Η NOBACCO, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία προϊόντων ατμίσματος, παρουσίασε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας το =ISSON. Πρόκειται για μία νέα, πρωτοποριακή συσκευή ατμίσματος, τεχνολογικά προηγμένη και ταυτόχρονα πολύ κομψή.

Της Μαρίας Γεωργιάδου

Μια νέα εποχή στο άτμισμα

Eντυπωσιασμένοι βρέθηκαν οι προσκεκλημένοι στην παρουσίαση του =ISSON, όπου, όπως ανέφερε και ο οικοδεσπότης της παρουσίασης Γρηγόρης Αρναούτογλου, «το NOBACCO =ISSON ανοίγει μία νέα εποχή στο άτμισμα», καθώς τη στιγμή που όλα τα άλλα ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι ογκώδη και με παρωχημένο σχεδιασμό, το =ISSON κάνει τη διαφορά, κοιτώντας λίγο πιο μπροστά…

«Είναι εντυπωσιακά μικρό και τόσο διακριτικό που ταιριάζει με όλα και χωράει στο πέτο ενός αντρικού σακακιού ή στη μικρή τσάντα εξόδου μιας γυναίκας» συμπλήρωσε η Μαντώ Γαστεράτου, ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια.

Στην παρουσίαση του =ISSON, από αριστερά: Νικόλας Γαλανόπουλος, γενικός διευθυντής της NOBACCO, Γρηγόρης Αρναούτογλου, παρουσιαστής, Γιώργος Ιωαννίδης, διευθυντής Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ της NOBACCO, Αλέξανδρος Μαρκόπουλος, ιδιοκτήτης της NOBACCO, Μαντώ Γαστεράτου, ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια, και Μάρκος Μαρκόπουλος, ιδιοκτήτης της NOBACCO.

 

Το =ISSON μπορεί να είναι μια μικρή συσκευή, αλλά ενσωματώνει εντυπωσιακά πλεονεκτήματα, με τον πλούσιο εξοπλισμό της και την απόλυτη εργονομία, χωρίς να είναι ακριβή, καθιστώντας το άτμισμα ευκολότερο, ειδικά για τους νέους ατμιστές. Πρόκειται για μια συσκευή που ενεργοποιείται με την εισπνοή, εξασφαλίζει απόλαυση χωρίς αλλαγή αντιστάσεων και επιτρέπει το άτμισμα ακόμη και κατά τη διάρκεια της φόρτισης. Γενικότερα, η ευκολία και η αυτονομία είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν το =ISSON.

Η συσκευή έχει στόχο να γίνει ο αχώριστος φίλος κάθε ατμιστή, καθώς θα τον συνοδεύει σε κάθε δράση της καθημερινότητάς του: στο γραφείο, στη βόλτα, στον καφέ, στο μπαρ, στο εστιατόριο, στο αυτοκίνητο, στο σπίτι, στα χόμπι κ.ά.

Το =ISSON σχεδιάστηκε εξολοκλήρου από το NOBACCO Design Center, ένα σύγχρονο κέντρο που σκοπό έχει το σχεδιασμό και την κατασκευή προϊόντων που χαρακτηρίζονται από απλότητα, εξυπνάδα και σχεδιαστική υπεροχή, απαντώντας στις σύγχρονες ανάγκες των ατμιστών.

Από αριστερά: Οι ιδιοκτήτες της εταιρείας NOBACCO, Μάρκος Μαρκόπουλος, Αλέξανδρος Μαρκόπουλος και Κώστας Μαρκόπουλος.

 

Η NOBACCO κατέχει ηγετική θέση στο χώρο των προϊόντων ατμίσματος στην Ελλάδα, καθώς κεντρικός άξονας και φιλοσοφία της εταιρείας είναι η ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει στο κοινό της τόσο στις συσκευές ηλεκτρονικών τσιγάρων όσο και στα υγρά αναπλήρωσης που χρησιμοποιεί. Επενδύει συνεχώς στη διασφάλιση της παραγωγής και της διάθεσης προϊόντων υψηλών προδιαγραφών με επιστημονική πιστοποίηση, στο πλαίσιο συνεργασιών της με ερευνητικά κέντρα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

 

INFO POINT

NOBACCO

Έδρα: Τζαβέλλα 23, Χαλάνδρι

Τηλέφωνο: 210 7622020

Website: www.nobacco.world

Σχετικά με τη NOBACCO

Η NOBACCO είναι η πρώτη εταιρεία ηλεκτρονικού τσιγάρου στην Ελλάδα που από την ίδρυσή της το 2008 είχε ως προτεραιότητα την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων της και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των καταναλωτών της. Με ένα δίκτυο 70 καταστημάτων και με περισσότερα από 230 σημεία πώλησης σε όλη τη χώρα, η εταιρεία πρωταγωνιστεί με τα καινοτόμα και πιστοποιημένα προϊόντα της στη διάδοση του ατμίσματος που σταδιακά κερδίζει την εμπιστοσύνη χιλιάδων καπνιστών.

Τον Ιούλιο του 2016, η NOBACCO προχώρησε σε ένα δυναμικό άλμα εξωστρέφειας, επεκτείνοντας το δίκτυό της στη Ρουμανία και στη Γερμανία. Σκοπός της NOBACCO είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου της τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες χώρες. Η εταιρεία είναι ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικού Τσιγάρου (ΣΕΕΗΤ www.seeht.org) και επενδύει συνεχώς στη διασφάλιση της παραγωγής και της διάθεσης προϊόντων υψηλών προδιαγραφών με επιστημονική πιστοποίηση στο πλαίσιο συνεργασιών με ερευνητικά κέντρα της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Τέλος, στο www.nobacco.gr λειτουργεί το No 1 ελληνικό online κατάστημα ηλεκτρονικών τσιγάρων και υγρών αναπλήρωσης.