Η Pal Electronic Cigarettes (AVENUE INTERNATIONAL & ΣΙΑ Ε.Ε.) είναι η πρώτη και μοναδική εταιρεία ατμίσματος στην Ελλάδα που δημιουργεί σημεία πώλησης ηλεκτρονικών τσιγάρων και υγρών αναπλήρωσης εντός καταστημάτων λιανικής (shop-in-shop), παρέχοντας τα προϊόντα και ως παρακαταθήκη σε συγκεκριμένα σημεία πώλησης. Στο περιοδικό μας μιλάει ο υπεύθυνος της εταιρείας, κ. Κωνσταντίνος Φωτόπουλος.

Της Μαρίας Γεωργιάδου

Το shop-in-shop που έκανε την διαφορά!

Ποια είναι τα προϊόντα που διαθέτει το σταντ της Pal;

Kατά κύριο λόγο, κάθε σταντ περιέχει συσκευές ηλεκτρονικού τσιγάρου από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο όπως Joyetech, Smok, Eleaf και πολλές άλλες, ευρωπαϊκά υγρά αναπλήρωσης καθώς και αναλώσιμα όπως αντιστάσεις, drip-tips κ.ά. Λέμε κατά κύριο λόγο, γιατί κάθε σταντ προσαρμόζεται στις ανάγκες του εκάστοτε συνεργάτη μας. Σημειωτέον, ότι όλα μας τα προϊόντα είναι εναρμονισμένα με την ευρωπαϊκή οδηγία 2014/40/ΕΕ, για την προσέγγιση των νομοθετικών και κανονιστικών διατάξεων σχετικά με τα προϊόντα καπνού (TPD compliant).

Τα σταντ που διαθέτετε στα σημεία της μικρής λιανικής, μέχρι τώρα, τι ανταπόκριση έχουν;

Όπως ο καπνιστής έχει την δυνατότητα να μπορεί να βρει καπνικά είδη σε οποιοδήποτε κατάστημα, έτσι και ο ατμιστής έχει την ίδια ανάγκη. Λόγω λοιπόν του ότι κάθε μέρα οι ατμιστές γίνονται όλο και περισσότεροι – τα επόμενα 5 χρόνια θα ξεπεράσουν τους καπνιστές – τα σταντ που έχουμε τοποθετήσει πηγαίνουν ήδη εξαιρετικά με πραγματικά τεράστιες δυνατότητες έτσι ώστε να πάνε ακόμα καλύτερα τα επόμενα χρόνια.

Έχει πέσει η αγοραστική κίνηση των ηλεκτρονικών τσιγάρων;

Απεναντίας, η κίνηση των ηλεκτρονικών τσιγάρων μεγαλώνει κάθε χρόνο όλο και περισσότερο. Ο καταναλωτής πλέον έχει κατανοήσει πλήρως τα ευεργετικά οφέλη του ατμίσματος και πολύς κόσμος έχει απαγκιστρωθεί από τη βλαβερή συνήθεια του καπνίσματος, με αποτέλεσμα το αγοραστικό μας κοινό να αυξάνεται συνεχώς. Μην ξεχνάμε ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Υπουργείο Υγείας με δικές του έρευνες έβγαλε το ηλεκτρονικό τσιγάρο 95% λιγότερο επιβλαβές από το παραδοσιακό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στην Αγγλία ήδη το 35% των καπνιστών να έχουν στραφεί στο άτμισμα και αυτό το ποσοστό να μεγαλώνει κάθε μέρα.

Τι είναι αυτό που κάνει τα δικά σας προϊόντα να ξεχωρίζουν; Γιατί να τα προτιμήσει ο καταναλωτής και κατά συνέπεια και ο έμπορος;

Ο καταναλωτής θα μας προτιμήσει για την άριστη ποιότητα, τη χαμηλή τιμή και τη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας. Από την άλλη, ο έμπορος, θα μας προτιμήσει γιατί πολύ απλά παίρνουμε όλο το άγχος από πάνω του έτσι ώστε να δοκιμάσει ένα νέο προϊόν με πολύ μεγαλύτερο ποσοστό κέρδους από τα παραδοσιακά τσιγάρα. Και το εννοώ ότι παίρνουμε όλο το άγχος από πάνω τους, γιατί είμαστε η μόνη εταιρεία που οποιοδήποτε προϊόν δεν πουλιέται, είτε ηλεκτρονικό τσιγάρο, είτε κάποιο υγρό αναπλήρωσης, το ανταλλάζουμε με κάποιο άλλο που πάει ήδη καλά. Επίσης, να σημειώσω ότι σε όλους μας τους συνεργάτες παρέχεται σχεδόν 24ωρη τεχνική υποστήριξη και ευκολίες πληρωμής.

Πώς μπορεί κάποιος να συνεργαστεί μαζί σας;

Καλώντας στα τηλέφωνα της εταιρείας ή στέλνοντας email, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ενημερωθεί για το πώς μπορεί να συνεργαστεί μαζί μας.

 

INFO POINT

Pal Electronic Cigarettes

Έδρα: Φραγκούδη 9 Καλλιθέα

Τηλέφωνο: 210 9222777

Κιν. 6908697913

E-mail: info@palecigs.com

Σχετικά με τη Pal Electronic Cigarettes

Η φιλοσοφία της εταιρείας από την ίδρυση της είναι μία: να μπορεί ο κάθε ατμιστής να βρίσκει προϊόντα ατμίσματος σε διάφορα καταστήματα της γειτονιάς του, είτε είναι ένα μίνι-μάρκετ ή περίπτερο, είτε σε οποιοδήποτε άλλο κατάστημα λιανικής πώλησης. Με 500 σημεία πώλησης (shop-in-shop) στην Ελλάδα, 350 στο Ηνωμένο Βασίλειο, 5 ιδιόκτητα καταστήματα, καθώς και 2 καταστήματα franchise, η PAL έχει ηγετική θέση στο τομέα του ατμίσματος.