Ένα νέο γιαούρτι κυκλοφόρησε πρόσφατα στην αγορά μεγαλώνοντας τη γκάμα της σειράς ΝΟΥΝΟΥ στραγγιστό. Το ΝΟΥΝΟΥ Στραγγιστό Χωρίς Λακτόζη 1,5% προορίζεται για όσους έχουν δυσανεξία στη λακτόζη. Με την προσθήκη του ενζύμου λακτάση, η λακτόζη υδρολύεται με φυσικό τρόπο, διατηρώντας τη γεύση του στραγγιστού γιαουρτιού. Περιέχει περισσότερο από 21g πρωτεΐνες σε κάθε κύπελλο.

Το ΝΟΥΝΟΥ στραγγιστό γιαούρτι παράγεται στο εργοστάσιο ΝΟΥΝΟΥ στην Πάτρα από γάλα υψηλής ποιότητας, σύμφωνα με την εταιρεία. Έχει ενισχυμένη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες σημαντικής βιολογικής αξίας, που προκύπτει από τον απόλυτα φυσικό τρόπο στράγγισης.

Εκτός από το νέο ΝΟΥΝΟΥ Στραγγιστό Χωρίς Λακτόζη κυκλοφορεί σε 2 ακόμα τύπους:

  • Στραγγιστό με 6% λιπαρά
  • Στραγγιστό με 1,5% λιπαρά.

Ενημερωθείτε για τα προϊόντα ΝΟΥΝΟΥ στο τηλ. 210 6166400