Το νέο καινοτόμο ηλεκτρονικό τσιγάρο Only 1 έχει αρχίσει να εξαπλώνεται στην ελληνική αγορά της μικρής λιανικής και ο Δημήτρης Κυρσανίδης μίλησε στο «Mini Market & Μικρή Λιανική» για το προϊόν και την ανάπτυξή του.

Του Βάιου Τασούλα

«Ηλεκτρονικό τσιγάρο Only 1 με ξεκάθαρα οφέλη για τα μίνι μάρκετ»

Με την αγορά των συμβατικών τσιγάρων να συνεχίζει να αποτελεί περισσότερο πρόβλημα παρά έσοδο για τα μίνι μάρκετ και τα περίπτερα, οι εναλλακτικές επιλογές έχουν αρχίσει να βγαίνουν στην επιφάνεια, προσφέροντας και στους επαγγελματίες της μικρής λιανικής πολύ μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους. Ο τομέας του ηλεκτρονικού τσιγάρου παραμένει σε ανάπτυξη και ένα από τα προϊόντα που έχουν ξεχωρίσει τον τελευταίο καιρό είναι το Only 1. Πρόκειται για μία νέα πρόταση στην αγορά, η οποία κέρδισε όμως ήδη αρκετούς ιδιοκτήτες μίνι μάρκετ σε όλη την Ελλάδα, με την εταιρεία να έχει ακόμα μεγαλύτερα σχέδια για το μέλλον. Στο πλαίσιο αυτό, το περιοδικό «Mini Market & Μικρή Λιανική» μίλησε με τον κ. Δημήτρη Κυρσανίδη, για να σας παρουσιάσουμε περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από το ανερχόμενο Only 1.

Mini Market: Τι είναι το Only 1 και πώς λειτουργεί;

Δημήτρης Κυρσανίδης: Το Only 1 είναι ένα καινοτόμο ηλεκτρονικό τσιγάρο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως μόλις βγει από τη συσκευασία του. Ενεργοποιείται αυτόματα με την εισπνοή και διαθέτει φωτεινή ένδειξη λειτουργίας. Δε χρειάζεται φόρτιση, δε χρειάζεται υγρά αναπλήρωσης, είναι πάντα έτοιμο προς χρήση. Το Only 1 είναι ένας εναλλακτικός τρόπος να απαλλαγούν οι καταναλωτές από το συμβατικό τσιγάρο. Διατίθεται σε αρκετές επιλογές γεύσεων, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία, με σκοπό να ικανοποιήσει κάθε πελάτη. Το Only 1 διατίθεται σε 8 συσκευές των 800 εισπνοών με ή χωρίς νικοτίνη και σε 5 συσκευές των 2.000 εισπνοών χωρίς νικοτίνη. Η διάρκεια της συσκευής είναι περίπου 3 ημέρες ή 7 ημέρες για τις συσκευές των 2.000 εισπνοών, εάν το συγκρίνουμε με ένα μέσο καπνιστή, ο οποίος κάπνιζε ένα πακέτο τσιγάρα την ημέρα. Η συσκευή διαθέτει λυχνία ένδειξης λειτουργίας η οποία αναβοσβήνει 3 φορές όταν τελειώσουν οι εισπνοές. Η γκάμα επιλογών στις συσκευές των 800 εισπνοών περιλαμβάνει τις γεύσεις: Wild Berries Ice, Coffee Kiss, Mango Magic, Tobacco Lux, Watermelon Ice, Pineapple Sweet, Pina Colada Ice, Mint. Αντίστοιχα, οι επιλογές γεύσεων για τις συσκευές των 2.000 εισπνοών είναι: Strawberry Ice, Blueberry, Banana, Peach, Melon.

Μ.Μ.: Ποια τα πλεονεκτήματά του έναντι του ανταγωνισμού;

Δ.Κ.: Με το δίκτυο των σημείων πώλησης να εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα, το Only 1 κυριαρχεί στο χώρο των ηλεκτρονικών τσιγάρων μίας χρήσης, προσφέροντας άμεση ικανοποίηση του καταναλωτή. Το Only 1 αποτελεί την ασφαλή και έμπιστη επιλογή σε σχέση με τις υπόλοιπες συσκευές που κάνουν την εμφάνισή τους στην αγορά, καθώς το προϊόν είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τις απαιτήσεις της EU-CEG και έχει εγκριθεί ύστερα από ελέγχους αναλύσεων χημείου για κάθε κωδικό/γεύση. Το Only 1, με την ποιότητά του αλλά και τη σταθερότητα της τιμής του, κάνει το προϊόν σταθερό και ασφαλές, αποσκοπώντας στη μακροχρόνια παρουσία του στην αγορά.

Μ.Μ.: Γιατί να το προτιμήσει ένας επαγγελματίας της μικρής λιανικής;

Δ.Κ.: Ο επαγγελματίας της μικρής λιανικής που θα επιλέξει το Only 1 θα επιλέξει ένα προϊόν σταθερό και έμπιστο, ασφαλές και ευέλικτο στις ανάγκες της αγοράς. Θα έχει άμεση επαφή με τους αντιπροσώπους της Only 1, καθώς και ξεκάθαρα οφέλη μέσα από την εμπορική πολιτική του προϊόντος, καθώς ο ίδιος ο σχεδιασμός της κοστολόγησής του κάνει το προϊόν κερδοφόρο στους επαγγελματίες της μικρής λιανικής, αλλά και ταυτόχρονα ελκυστικό στον καταναλωτή, με την ανταγωνιστική και σταθερή αξία του. Για την αποτελεσματικότερη παρουσία του προϊόντος στην αγορά, το Only 1 προσφέρει δυναμικά οφέλη στην προμήθεια των συσκευών, όπως όμως και τη δυνατότητα επιστροφής σε ποσοστό της τάξης του 100%, παρουσιάζοντας με αυτό τον τρόπο την αυτοπεποίθηση για την επιτυχία του προϊόντος, αλλά και δίνοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα στους πιο δύσπιστους να δοκιμάσουν τη δυναμική του Only 1 στην επιχείρησή τους.

Μ.Μ.: Πού διανέμετε σήμερα τα προϊόντα σας και με ποιον τρόπο;

Δ.Κ.: Τα προϊόντα εμφανίστηκαν αρχικά στα περισσότερα σημεία μικρής λιανικής πώλησης στην πόλη της Θεσσαλονίκης, η οποία αποτελεί και την έδρα της εταιρίας Only 1. Όμως σήμερα το προϊόν βρίσκεται σε όλους τους νομούς της Ελλάδας, αλλά και σε νησιά, καθώς και στην Κύπρο. Στην επίσημη ιστοσελίδα www.only1.gr, ο επισκέπτης μπορεί να δει ανά πάσα στιγμή όλα τα σημεία πώλησης και να βρει το κοντινότερο σημείο στην περιοχή του, σε όλη την Ελλάδα. Επίσης, μπορεί να λάβει τα προϊόντα Only 1 στο χώρο του με αποστολή courier, χωρίς έξτρα χρέωση αποστολής, με ηλεκτρονική αγορά.

Μ.Μ.: Ποια είναι τα σχέδιά σας για την περαιτέρω ανάπτυξη του Only 1;

Δ.Κ.: Στόχος μας είναι η ανάπτυξη του δικτύου και η εδραίωση του προϊόντος μακροπρόθεσμα στην αγορά, πράγμα το οποίο από τον πρώτο χρόνο της δραστηριότητας της Only 1 στην Ελλάδα έγινε πραγματικότητα. Η διατήρηση της ποιότητας και της αξιοπιστίας είναι η γραμμή που ακολουθεί η εταιρεία, προσπαθώντας να προσαρμόζεται στις ανάγκες του καταναλωτή, του προμηθευτή αλλά και του εμπόρου μικρής λιανικής. Η αξιοπιστία είναι κάτι που κερδίζεται με το χρόνο, πράγμα που το Only 1 αποδεικνύει μέσα από την αμεσότητα, τη σταθερότητα και την ικανοποίηση των αναγκών της αγοράς.

Only 1
Τηλέφωνο: 2316016740
Website: www.only1.gr