H eCig Hellas «απογειώνει» το ηλεκτρονικό τσιγάρο στην Ελλάδα

Με 300 σημεία πώλησης
στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, η eCig Hellas έχει καταφέρει
να καλύψει την εγχώρια αγορά, προσφέροντας στους επαγγελματίες ένα προϊόν
με μεγάλο περιθώριο κέρδους και στους καταναλωτές μία επιλογή που, σε ποσοστό άνω του 60%, τους επιτρέπει να βάλουν τέλος το κάπνισμα.

Τoυ Στέλιου Ασλανίδη

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο έχει αρχίσει να διαδίδεται σε όλη την Ελλάδα, με διαρκώς περισσότερους καταναλωτές να το εμπιστεύονται και να το προτιμούν. Ο κ. Πάνος Ευσταθίου της eCig Hellas εξηγεί στο «Mini Market & Μικρή Λιανική» τους λόγους της «άνθησης» του ατμίσματος, αλλά και τους λόγους για τους οποίους το ηλεκτρονικό τσιγάρο eCig έχει καταφέρει να κερδίσει επαγγελματίες και καταναλωτές της αγοράς, μετατρέποντας την εταιρεία σε leader του κλάδου.

Mini Market: Πείτε μας δύο λόγια για την eCig Hellas.
eCigΠάνος Ευσταθίου: H eCig Hellas δραστηριοποιείται στον χώρο του ηλεκτρονικού τσιγάρου από το 2011 και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα κατάφερε να είναι μέσα στις πρώτες εταιρείες του κλάδου, ούσα μία από τις λίγες ελληνικές εταιρείες που παράγουν υγρά αναπλήρωσης. Σήμερα η eCig Hellas είναι ο leader του κλάδου στην Ελλάδα και υπολογίσιμη δύναμη στο εξωτερικό, απασχολώντας πάνω από 50 άτομα προσωπικό.

Διαθέτουμε μεγάλο δίκτυο καταστημάτων, το οποίο και αριθμεί πλέον 14 εταιρικά και franchise καταστήματα, καθώς και 300 σημεία πώλησης σε ολόκληρη την Ευρώπη. Στόχος μάλιστα είναι η περαιτέρω διεύρυνση του δικτύου των καταστημάτων μας, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων, αλλά κυρίως η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εξάπλωση του ατμίσματος, αφού πρόκειται για μία πρακτική που αποδεδειγμένα βοηθά τους καπνιστές.

Μ.Μ.: Ποια είναι τα προϊόντα της eCig Hellas και ποια εξ αυτών είναι διαθέσιμα στα μίνι μάρκετ;
Π.Ε.: H eCig Hellas προσφέρει σε επαγγελματίες και καταναλωτές μία μεγάλη γκάμα από ηλεκτρονικά τσιγάρα, vaporizers, υγρά αναπλήρωσης, ανταλλακτικά και αξεσουάρ από τα κορυφαία brands της αγοράς. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία με περισσότερα από 180 αρώματα και καπνικά, και μάλιστα σε γεύσεις που καλύπτουν όλα τα γούστα, όπως μήλο, φράουλα, βανίλια κ.ά. Αυτές οι αρωματικές ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι ίδιες με εκείνες που χρησιμοποιούνται για τη μαγειρική, δίνοντας ιδιαίτερες γεύσεις στα γλυκά και στα φαγητά.
Παράλληλα, η eCig Hellas διαθέτει και πλήθος ανταλλακτικών και αξεσουάρ για κάθε γούστο, δίνοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές του ηλεκτρονικού τσιγάρου να επιλέξουν αυτό που πραγματικά τους ταιριάζει.

Οι αρωματικές ουσίες που χρησιμοποιούνται στα υγρά της eCig είναι ίδιες με εκείνες που χρησιμοποιούνται για τη μαγειρική, την ποτοποιία και τη ζαχαροπλαστική, δίνοντας ιδιαίτερες γεύσεις στα γλυκά και στα φαγητά.

Μ.Μ.: Ποια είναι η ποιότητα και η ασφάλεια των προϊόντων σας; Τι πιστοποιήσεις διαθέτουν;
Π.Ε.: Τα προϊόντα που προσφέρει η eCig Hellas είναι όλα εξαιρετικής ποιότητας και δοκιμασμένα, καθώς η εταιρεία ελέγχει την παραγωγή, την τυποποίηση και τη διανομή, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα. Όσον αφορά το ηλεκτρονικό τσιγάρο eCig, ο ατμός που παράγεται από τον ατμοποιητή στο εσωτερικό του ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι ακίνδυνος συγκριτικά με τον καπνό του κανονικού τσιγάρου. H eCig Hellas εμπορεύεται αρώματα κατάλληλα για βρώση, αλλά και ειδικά για χρήση σε ηλεκτρονικό τσιγάρο. Αρώματα πιστοποιημένα και ελεγμένα, με συνταγές απαράλλακτες εδώ και 8 χρόνια, αγαπημένα από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας τους.

eCigΜε βάση τα αρώματα αυτά, κατασκευάζει στο ιδιόκτητο χημείο της μεγάλη ποικιλία υγρών ατμίσματος που καλύπτει όλα τα γούστα, όπως καπνικές αλλά και ιδιαίτερες γεύσεις gourmet συνδυασμών. Με τη μεγαλύτερη γκάμα γεύσεων σε υγρά αναπλήρωσης στην αγορά αυτή τη στιγμή, η εταιρεία ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό ατμιστή, τηρώντας παράλληλα όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για τη βελτιστοποίηση της ποιότητας, με τακτικούς ελέγχους διαπίστευσης και με ένα σοβαρό τμήμα έρευνας και ανάπτυξης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η eCig Hellas προσφέρει την τεχνογνωσία των επιστημόνων της σε συνδυασμό με τη γευσιγνωσία και σε αρκετές ακόμη εταιρείες με δική τους ετικέτα, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να κάνουν την ιδέα τους πράξη, σε ένα σύγχρονο και πιστοποιημένο εργαστήριο υψηλών προδιαγραφών. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι στην eCig Hellas παρέχουμε στους καταναλωτές και την «πιστοποίηση του χρήστη-πελάτη», καθώς είμαστε διαρκώς στη διάθεση κάθε πελάτη μας, ώστε να βεβαιωθούμε ότι παραμένει ικανοποιημένος από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας μας.