Πολυμορφικό περίπτερο από τη BAT

Πολυμορφικό περίπτερο από τη BAT. 

Η British American Tobacco Hellas δημιούργησε, σε συνεργασία με το Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών, το πρώτο πολυμορφικό περίπτερο τιμώντας τον διαχρονικά σημαντικό ρόλο των περιπτέρων στην ελληνική οικονομία και κοινωνία. 

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια 4D, πρωτότυπη κατασκευή που σε κάθε όψη του περιπτέρου «περνάει» και μία διαφορετική χρονική στιγμή της παλαιότερης, καθώς και της σύγχρονης ιστορίας της Ελλάδας και του ελληνικού λιανεμπορίου, φτάνοντας μέχρι σήμερα. Η πρωτοβουλία αυτή έρχεται σε συνέχεια της πρόσφατης απόφασης της εταιρείας να προχωρήσει σε σημαντικές επενδύσεις ύψους περίπου 20 εκατομμυρίων ευρώ για την επέκταση της παρουσίας του θερμαινόμενου προϊόντος glo σε περίπου 2.000 σημεία λιανικής πώλησης (περίπτερα και μίνι-μάρκετ) σε πρώτη φάση. Η Ελλάδα είναι μια από τις πρώτες χώρες πανευρωπαϊκά που ο Όμιλος επέλεξε να πραγματοποιήσει επενδύσεις για τα προϊόντα Επόμενης Γενιάς συμβάλλοντας σημαντικά στην ελληνική οικονομία.

«Η μικρή λιανική έχει πληγεί ιδιαίτερα από την κρίση των προηγούμενων ετών, με χιλιάδες σημεία να έχουν κλείσει τα προηγούμενα χρόνια. Στόχος είναι, συνεχίζοντας να δίνουμε αξία στην ελληνική κοινωνία, να συμβάλλουμε σημαντικά στην προσπάθεια για ανάκαμψη του περιπτέρου, που είναι ένα από τα μοναδικά και διεθνώς πιο αναγνωρίσιμα σημεία του ελληνικού πολιτισμού και λιανεμπορίου», αναφέρει ο κ. Στέφανος Διανέλλος, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της British American Tobacco για την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Μαλτα και το Ισραήλ.