Η Imperial Tobacco Hellas, που έχει λανσάρει στην αγορά το καινοτόμο ηλεκτρονικό τσιγάρο myblu, κέρδισε τις εντυπώσεις στα φετινά Sales Excellence Awards, καθώς διακρίθηκε με 6 βραβεία. Πιο αναλυτικά, η εταιρεία απέσπασε τις ακόλουθες διακρίσεις:

GOLD για την Εξυπηρέτηση Πελατών του myblu. Μία υπηρεσία που σχεδιάστηκε για να βοηθήσει τους καπνιστές, που για διάφορους λόγους αδυνατούν να διακόψουν το κάπνισμα, να κάνουν την μετάβαση σε ένα δυνητικά λιγότερο επιβλαβές προϊόν. Την εμπιστεύονται ήδη χιλιάδες ενήλικες καταναλωτές του myblu.

GOLD για το Τμήμα Πωλήσεων της Χρονιάς στο Λιανεμπόριο των Καταναλωτικών Προϊόντων, καθώς και BRONZE για την Παραγωγικότητα & Απόδοση. Με κεντρικό μήνυμα «Εστιάζουμε σε αυτά που Επηρεάζουμε», το Τμήμα Πωλήσεων της Imperial Tobacco κατάφερε να διαχειριστεί αποτελεσματικά τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετώπισε.

GOLD για το Πρόγραμμα Ψηφιακής Υποστήριξης της Μικρής Λιανικής, το οποίο προσφέρει ολιστική προσέγγιση των δεδομένων για το σύνολο του χαρτοφυλακίου των προϊόντων της Εταιρείας.

SILVER για την Προϊοντική Καινοτομία του myblu και τη συμβολή του στην Επιχειρηματική Ανάπτυξη της Εταιρείας. Ακόμα ένα SILVER για τις Προωθητικές Ενέργειες του myblu στο κανάλι Λιανικής Καπνικών, χάρη στο πρόγραμμα «Προτείνεις – Κερδίζεις», που προσφέρει ισχυρά κίνητρα επιβράβευσης των πωλήσεων και σημαντικές πιστώσεις σε Περίπτερα, Ψιλικά και Mini Markets.

Τα Sales Excellence Awards είναι ο ετήσιος θεσμός που οργανώνει το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδας, στα πλαίσια της αποστολής του να στηρίζει και να προάγει τον κλάδο των Πωλήσεων, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο στην δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε.