Το χειροποίητο Μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι με βρώμη της Αγγελάκης Α.Ε. συμμετείχε φέτος για πρώτη φορά στα Βραβεία Ποιότητας του Διεθνούς Ινστιτούτου Monde Selection και ξεχώρισε ανάμεσα σε προϊόντα από όλο τον κόσμο για την ποιότητα και γεύση του, αποσπώντας το Ασημένιο Βραβείο στην κατηγορία των προϊόντων τροφίμων.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το Μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι ζυμώνεται με βιολογική βρώμη ολικής άλεσης, φρέσκα λαχανικά, ελαιόλαδο και κουρκουμά, διατηρώντας αναλλοίωτα όλα τα χαρακτηριστικά που έχει το κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι, ενώ παράλληλα είναι gluten free και αποτελεί κατάλληλη λύση για όσους ακολουθούν μια διατροφή χωρίς γλουτένη. Αποτελεί ένα ολοκληρωμένο και ισορροπημένο γεύμα που συνδυάζει ταυτόχρονα τη ζωική πρωτεΐνη, τις φυτικές ίνες, τα καλά λιπαρά του ελαιόλαδου και τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες του κουρκουμά.
Το προϊόν από την Αγγελάκης έχει ήδη διακριθεί για τα ποιοτικά και διατροφικά του χαρακτηριστικά στη Sial Innovation 2020 και στα Healthy Diet Awards 2021, ενώ πολύ πρόσφατα βραβεύτηκε στα Best Launching Awards 2022 που διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα του οικονομικού περιοδικού The Business Review.