Σάλτσες El Sabor

Τα προϊόντα Family Τime Sauces είναι μια νέα γευστική πρόταση της εταιρείας El Sabor και απευθύνονται στους καταναλωτές, που επιθυμούν ένα συνοδευτικό για τα σνακ και τα γεύματά τους όλες τις ώρες της ημέρας. Οι σάλτσες κυκλοφορούν σε 4 τύπους:

  • τυρί
  • γλυκόξινη
  • πικάντικη
  • barbecue

Τα Family Τime Sauces κυκλοφορούν σε πρακτική συσκευασία των 3Χ100 γραμμαρίων και συνδυάζονται εύκολα με mini σνακ, nachos, ζυμαρικά και πίτσα, ενώ δεν απαιτούν ζέσταμα και είναι έτοιμα για κατανάλωση.

Ενημερωθείτε για τα προϊόντα El Sabor στο τηλ. 22620 31020

Τα Family Τime Sauces κυκλοφορούν σε πρακτική συσκευασία των 3Χ100 γραμμαρίων και συνδυάζονται εύκολα με mini σνακ, nachos, ζυμαρικά και πίτσα, ενώ δεν απαιτούν ζέσταμα και είναι έτοιμα για κατανάλωση. Τα Family Τime Sauces κυκλοφορούν σε πρακτική συσκευασία των 3Χ100 γραμμαρίων και συνδυάζονται εύκολα με mini σνακ, nachos, ζυμαρικά και πίτσα, ενώ δεν απαιτούν ζέσταμα και είναι έτοιμα για κατανάλωση. Τα Family Τime Sauces κυκλοφορούν σε πρακτική συσκευασία των 3Χ100 γραμμαρίων και συνδυάζονται εύκολα με mini σνακ, nachos, ζυμαρικά και πίτσα, ενώ δεν απαιτούν ζέσταμα και είναι έτοιμα για κατανάλωση. Τα Family Τime Sauces κυκλοφορούν σε πρακτική συσκευασία των 3Χ100 γραμμαρίων και συνδυάζονται εύκολα με mini σνακ, nachos, ζυμαρικά και πίτσα, ενώ δεν απαιτούν ζέσταμα και είναι έτοιμα για κατανάλωση.