Το πρώτο της χάρτινο μπουκάλι θα λανσάρει η Coca-Cola στην Ευρώπη, το οποίο αναπτύχθηκε μέσα από τη συνεργασία επιστημόνων στα εργαστήρια Έρευνας και Ανάπτυξης της Coca-Cola στις Βρυξέλλες και της Paper Bottle Company (Paboco).

Η τεχνολογία που αναπτύχθηκε από την Paboco έχει σχεδιαστεί για τη δημιουργία 100% ανακυκλώσιμων φιαλών κατασκευασμένων από ξύλο βιώσιμης προέλευσης με υλικό φράγματος βιολογικής βάσης ικανό να αντιστέκεται σε υγρά, CO2 και οξυγόνο, και κατάλληλο για υγρά προϊόντα, όπως ανθρακούχα και μη ανθρακούχα ποτά, προϊόντα ομορφιάς και πολλά άλλα. Αποτελείται από ένα περίβλημα από χαρτί με ανακυκλώσιμη πλαστική επένδυση και καπάκι.

Η δοκιμή έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί το δεύτερο τρίμηνο του 2021 και θα περιλαμβάνει το φυτικό ποτό AdeZ της The Coca-Cola Company, το οποίο θα προσφέρεται σε 2.000 καταναλωτές στην Ουγγαρία μέσω της συνεργασίας με το Kifli.hu – ενός από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα online παντοπωλεία της Ουγγαρίας.
 
Το πρωτότυπο της χάρτινης συσκευασίας είναι 100% ανακυκλώσιμο και επί του παρόντος αποτελείται από ένα περίβλημα από χαρτί, με ανακυκλώσιμη πλαστική επένδυση και καπάκι.