Ένα νέο ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά της μικρής λιανικής, το οποίο και ξεχωρίζει για την καινοτομία της μίας χρήσης. Πρόκειται για το Only 1, ένα καινοτόμο ηλεκτρονικό τσιγάρο, το οποίο είναι έτοιμο προς χρήση σε κάθε περίπτωση, καθώς δεν χρειάζεται φόρτιση και αναπλήρωση με υγρό.

Ενεργοποιείται αυτόματα με την εισπνοή και διαθέτει φωτεινή ένδειξη λειτουργίας. Δεν χρειάζεται φόρτιση, δεν χρειάζεται υγρά αναπλήρωσης και είναι πάντα έτοιμο προς χρήση.Το Only 1 λανσάρετε ως ένας εύκολος τρόπος να απαλλαγείτε από το συμβατικό τσιγάρο. Διατίθεται σε αρκετές επιλογές γεύσεων προσφέροντας μεγάλη ποικιλία με σκοπό να ικανοποιήσει τον κάθε πελάτη.

Το Only 1 διαθέτει περίπου 800 εισπνοές (αντιστοιχεί περίπου με 3 πακέτα τσιγάρα) και η περιεκτικότητα της συσκευής είναι 2ml. Η διάρκεια της συσκευής είναι περίπου 3 ημέρες εάν το συγκρίνουμε με έναν μέσο καπνιστή ο οποίος κάπνιζε ένα πακέτο τσιγάρα την ημέρα. Η συσκευή διαθέτει λυχνία ένδειξης λειτουργίας η οποία αναβοσβήνει 3 φορές όταν τελειώσουν οι εισπνοές.

Στην ελληνική αγορά διατίθεται πλέον στις εξής γεύσεις: Caramella, Coffee Kiss, Mango Magic, Pina Colada Ice, Watermelon Ice, Tobacco Lux, Cherry Virgin, Pineapple Sweet, Passion Fruit Ice και Wildberries Ice.

Περισσότερες πληροφορίες για τα Only 1 στο τηλ. 2316016740