ΘΕΟΝΗ, διαγωνισμός

Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με τον πιο δροσερό Back To SCH2OOL Διαγωνισμό από το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ. Από χθες 31 Αυγούστου έως και τις 12 Σεπτεμβρίου, οι ειδικές πολυσυσκευασίες ΘΕΟΝΗ του 1,5lt και των 5οοml που διατίθενται στα καταστήματα λιανικής, θα κρύβουν πλούσια δώρα που θα τα κερδίσουν 15 νικητές. Η εταιρεία προχωράει σε αυτή την προωθητική κίνηση με αφορμή την επάνοδο των μαθητών στα σχολεία, η οποία με την ευκαιρία να πούμε πως, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, αναμένεται να σημειωθεί στις 14 Σεπτεμβρίου και όχι στις 7 του μηνός, όπως ήταν ο αρχικός προγραμματισμός, με στόχο την καλύτερη προστασία του κοινού από την πανδημία του κορωνοϊού.

«Επισκεφτείτε το κατάστημα που σας εξυπηρετεί  και επιλέξτε την πολυσυσκευασία που θα σας χαρίσει την ενυδάτωση του μήνα και γιατί όχι; Υπέροχα δώρα! Μόλις φτάσετε σπίτι, η αναζήτηση για το τυχερό μπουκάλι ξεκινά», αναφέρει στην ανακοίνωση της για τον διαγωνισμό η ΘΕΟΝΗ ΑΕ.  

Αν κάτω από την ημερομηνία λήξης αναγράφεται η λέξη «ΝΙΚΗΤΗΣ» και ένας αριθμός, τότε έχετε κερδίσει ένα από τα μεγάλα δώρα: κινητά Τηλέφωνα Samsung Galaxy, Tablet Lenovo, Smartwatch Honor, Turbo-X Drone, Hχεία JBL, Playstation 4, Sony PSVR Headset, Ηλεκτρικό Hoverboard Blaupunkt, Xiaomi Mi Electric Scooter.  Το επόμενο βήμα που θα πρέπει να κάνετε είναι να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ΘΕΟΝΗ, www.theoniwater.gr,  για να ανακαλύψετε το δώρο που αντιστοιχεί στον δικό σας αριθμό. Η εταιρεία τονίζει πως είναι σημαντικό να μην πετάξετε το μπουκάλι  γιατί θα το χρειαστείτε για να παραλάβετε το δώρο σας.

Να σημειωθεί πως το νερό ΘΕΟΝΗ έχει καταφέρει να αποσπάσει σημαντικά βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς και η εταιρεία δικαίως δηλώνει πως είναι το πιο βραβευμένο ελληνικό νερό. Σχετικά με τον διαγωνισμό, για όσους επιθυμούν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα theoni-water.gr, όπου υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για τα δώρα και τους όρους του διαγωνισμού.