Σειρά γλυκαντικών Slim Line Green από τη Ζωγράφος

Σειρά γλυκαντικών Slim Line Green από τη Ζωγράφος. 

Η Ζωγράφος αποτελεί μία αμιγώς ελληνική εταιρεία, που δραστηριοποιείται στην αγορά από το 1895, παράγοντας ποιοτικά τρόφιμα με λίγες θερμίδες και κωδικούς για ειδικές διατροφικές ανάγκες.

Στο πλαίσιο αυτό, το τελευταίο χρονικό διάστημα η Ζωγράφος έχει επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της με το γλυκαντικό από στέβια Slim Linea Green, που κυκλοφορεί στους ακόλουθους τύπους:

  • Slim Line Green σε βἀζο των 90 γραμμμαρίων και dispenser των 100 τεμαχίων: Το γλυκαντικό μπορεί να αντικαταστήσει τη ζάχαρη στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική,  γιατί περιέχει και σουκραλόζη και να χρησιμοποιηθεί από διαβητικούς στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής. Ένα κουταλάκι Slim Line Green έχει λιγότερο από 2 θερμίδες και γλυκαίνει όσο ένα κουταλάκι ζάχαρη, που έχει 20 θερμίδες.
  • Slim Line Green Crystal: Έχει κρυσταλλική μορφή που διαλύεται εύκολα. Χρησιμοποιώντας μόνο το 1/5 της ποσότητας, μπορεί να αντικαταστήσει τη ζάχαρη σε όλες τις συνταγές. Διατίθεται σε κουτί των 150 γραμμαρίων.
  • Slim Line Green Drops: Περιέχει γλυκοζίτες που προέρχονται από το φυτό στέβια και σουκραλόζη. Έχει σύνθεση που διαλύεται εύκολα στα κρύα ροφήματα. Πέντε σταγόνες έχουν 0 θερμίδες και γλυκαίνουν όσο 1 κουταλάκι ζάχαρη. Κατάλληλο για ψήσιμο. Διατίθεται σε μπουκάλι των 125ml.

Ενημερωθείτε για τα προϊόντα Ζωγράφος στο τηλ. 210 4220320