Στα

Στα «χέρια» της Κρητικός ο παλιός Βασιλόπουλος. 

Την απόκτηση ενός νέου καταστήματος σε κεντρικό σημείο των Αθηνών γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Κρητικός.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

«Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την απόκτηση ενός ακόμη σημαντικού καταστήματος μας στην οδό Παπαρρηγοπούλου 3 στο κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για ένα κατάστημα με μεγάλη ιστορία (ο παλιός Βασιλόπουλος), που πάνω από 100 χρόνια ξεχώριζε στην οδό Σταδίου προσφέροντας σε όλη την Αθήνα ξεχωριστές προτάσεις και εκλεκτά προϊόντα τα οποία μπορούσε κάποιος να βρει μόνο εκεί.

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε την ιστορική πορεία του καταστήματος, δημιουργώντας ένα υψηλής αισθητικής χώρο και προσφέροντας στους πελάτες μας προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και εκλεκτής γαστρονομίας. Ενισχύοντας τις επιλογές μας με έτοιμα γεύματα, ξεχωριστή ποικιλία σε snack, την προσθήκη προϊόντων καπνού αλλά και τη δυνατότητα delivery σε μία ώρα, είμαστε εδώ, να διατηρήσουμε την παράδοση του καταστήματος με τον ίδιο σεβασμό στην ιστορική του διαδρομή και να συνεχίσουμε να είμαστε η επιλογή για κάθε Αθηναίο».

Παράλληλα στις 19 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν και τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της αλυσίδας στο Ληξούρι.