Μετά και την έγκριση από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, η ΙΟΝ Α.Ε. ανακοίνωσε κι επίσημα ότι Bespoke SGA Holdings του Σπύρου Θεοδωρόπουλου, απέκτησε το 45% των μετοχών της.

Ο πρώην μεγαλομέτοχος της Chipita έκανε τον περασμένο Απρίλιο την είσοδό του στην ιστορική σοκολατοβιομηχανία με την απόκτηση ποσοστού 45%, με τη συμφωνία να οριστικοποιείται πλέον.

Επίσημη δήλωση έκανε έτσι ο ίδιος ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος, υποστηρίζοντας τα εξής: «Πρόκειται για μία εξαιρετικά σημαντική συμφωνία για τον κλάδο των τροφίμων στην Ελλάδα. Είναι μεγάλη μας χαρά που θα συμμετέχουμε στην εμβληματική σοκολατοβιομηχανία ΙΟΝ. Πιστεύουμε ότι οι προοπτικές για το μέλλον της εταιρείας, των εργαζομένων, των συνεργατών και των καταναλωτών της είναι εξαιρετικά ευοίωνες».

Από την πλευρά τους, οι μέτοχοι της ΙΟΝ Α.Ε. ανέφεραν: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που η εταιρεία μας αποκτά έναν συνέταιρο, όπως είναι ο κ. Σπ. Θεοδωρόπουλος και θα παραμείνει σε αμιγώς ελληνικά χέρια. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε με τις ίδιες αξίες, την ίδια ποιότητα και το ίδιο επιχειρηματικό ήθος, που χαρακτηρίζουν την ΙΟΝ στη μακρά ιστορία της».