εζα ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Η ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στηρίζει την ΕΖΑ αφου η «μάχη» της αγοράς στον τομέα της ζυθοποιίας έχει «φουντώσει» τον τελευταίο καιρό, όπως έχετε ήδη διαβάσει, καθώς οι εταιρείες του κλάδου προσπαθούν να εκμεταλλευτούν και την αύξηση στην κατανάλωση μπίρας που καταγράφετε τα χρόνια μετά την κρίση, στην Ελλάδα.

Ένα από τα βασικά σημεία διαμάχης μεταξύ των μεγάλων ζυθοποιών της χώρας λοιπόν, είναι και το θέμα της ελληνικότητας των προϊόντων τους και ετικετών τους, αφού και οι πολυεθνικές του κλάδου, διαφημίζουν την ελληνική τους παραγωγή και την παρουσία 10ετιών στη χώρα μας.

εζα ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣΣτο πλαίσιο αυτό όμως, έχει υπάρξει το τελευταίο διάστημα και «αντεπίθεση» από την πλευρά των μικρότερων ελληνικών ζυθοποιείων, όπως η Ελληνική Ζυτοποιία Αταλάντης (ΕΖΑ), η οποία και «τρέχει» αυτό το διάστημα μία ολόκληρη καμπάνια με τίτλο «Διεκδικούμε χώρο για την Ελλάδα».

Σε αυτή γίνεται λόγος για την… ελληνικότητα κάθε εταιρείας και των προϊόντων της, με σαφείς αιχμές στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία και την Ολυμπιακή Ζυθοποιία, οι οποίες και έχουν τα μεγαλύτερα μερίδια της αγοράς.

Η καμπάνια πάντως, βρήκε πρόσφατα έναν ακόμη «σύμμαχο» στο πρόσωπο της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, στην οποία συμμετέχουν εταιρείες όπως οι Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Νιτσιάκος, Ζαγόρι, Βίκος, Brava, SKAG, KΥΚΝΟΣ, Hellas Frost,Βιολάντα κ.α.

Πιο συγκεκριμένα, η ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία «χειροκροτεί τη νέα καμπάνια της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης (ΕΖΑ) «Διεκδικούμε χώρο για την Ελλάδα», που με εύστοχο και δημιουργικό τρόπο προωθεί τα προϊόντα και τις εταιρείες που προσφέρουν υψηλή προστιθέμενη αξία στην ελληνική οικονομία, δημιουργούν εθνικό πλούτο και θέσεις εργασίας, διατηρώντας το τρίπτυχο Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία στην Ελλάδα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ιδρυτικό μέλος της οποίας είναι η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, αποτελείται από μία κοινότητα εξωστρεφών, παραγωγικών-μεταποιητικών επιχειρήσεων, Ελληνικής Ιδιοκτησίας και αποσκοπεί στην ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου, επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στο ella-dikamas.gr