Τα στοιχεία της NielsenIQ για το 11μηνο του 2021 έδειξαν ότι οι πωλήσεις του εμφιαλωμένου νερού Βίκος, σημειώνουν σημαντική αύξηση, τόσο σε όγκο, όσο και σε αξία.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία, ο ρυθμός ανάπτυξης σε όγκο της κατηγορίας εμφιαλωμένου νερού στην αγορά των σούπερ μάρκετ, το πρώτο ενδεκάμηνο του έτους, έφτασε στο +5,8%. Ωστόσο για την εταιρεία Βίκος ο ρυθμός ανάπτυξης ανήλθε στο +17,7%, αποδεικνύοντας τη δυναμική του brand.

Από πλευράς όγκου πωλήσεων, το μερίδιο αγοράς που κατέκτησε το brand Βίκος στο ενδεκάμηνο 2021 ανήλθε στο 17,4%, που αποτελεί υψηλή επίδοση στο «επώνυμο» εμφιαλωμένο νερό (το νερό Ζαγόρι έχει μερίδιο επίσης 17,4%, ενώ τo εμφιαλωμένο νερό ιδιωτικής ετικέτας έχει μερίδιο 29,6%).

Τα στοιχεία επιβεβαιώνουν με πανηγυρικό τρόπο τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων (Βίκος Α.Ε.), στην αγορά του εμφιαλωμένου φυσικού μεταλλικού νερού. Έρχονται μάλιστα λίγο μετά και την πολλαπλή βράβευση από τον καθιερωμένο θεσμό True Leaders της ICAP για το έτος 2020.