Αύξηση 1,25% στο τζίρο της Μασούτης

«Συμμαχία» του Μασούτη με την Creta Farms.

Μια συνεργασία στρατηγικής σημασίας ανακοινώθηκε πρόσφατα από τη γνωστή αλλαντοβιομηχανία Creta Farms, της οποίας τα προϊόντα πλέον αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι στα ράφια της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Μασούτης.

Ο Βαλάντιος Απέργης, Sales Director της Creta Farms, δήλωσε σχετικά: «Η συνεργασία με την Δ. Μασούτης μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους καθώς αποτελεί τον leader του λιανεμπορίου στη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα. Μέσα από την είσοδο μας προσδοκούμε να αναπτύξουμε περαιτέρω το ηγετικό μας μερίδιο και να καλύψουμε τις καθημερινές διατροφικές ανάγκες ακόμη περισσότερων καταναλωτών που αναζητούν καινοτομία και γεύση».

Τα 273 καταστήματα της Δ. Μασούτης χαρακτηρίζονται από την ποικιλία και την ποιότητα των προϊόντων που διαθέτουν και η Creta Farms δε θα μπορούσε να λείπει από τα ράφια της,όντας ο ηγέτης στο χώρο της αλλαντοβιομηχανίας.

H Creta Farms στο πλαίσιο της εξέλιξής της σε μια εταιρεία τροφίμων, πέρα από την κατηγορία των αλλαντικών, πραγματοποιεί σημαντικά βήματα και όσον αφορά στη διάθεση νωπού και κατεψυγμένου χοιρινού κρέατος ειδικής εκτροφής μέσα από το κανάλι του οργανωμένου λιανεμπορίου τροφίμων.