Για τρεις ημέρες η «καρδιά» του μίνι μάρκετ και της μικρής λιανικής «χτύπησε» στο Metropolitan Expo, όπου διοργανώθηκε η πλέον εξειδικευμένη Έκθεση του κλάδου, η Market Expo και Περίπτερο. Χωρίς πολύ μεγάλη προσέλευση από το κοινό, αλλά με πολλούς επαγγελματίες της αγοράς να δίνουν το «παρών», υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον, για τους πάνω από 200 εκθέτες από όλη την Ελλάδα. Στην πλειοψηφία τους, μικρές επιχειρήσεις από την επαρχία, αλλά και όλα τα μεγάλα «ονόματα» του τομέα της μικρής λιανικής, είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους, να συζητήσουν με εμπόρους και ιδιοκτήτες καταστημάτων, καθώς και να συνάψουν συμφωνίες συνεργασίας, προχωρώντας ακόμη και σε άμεσες παραγγελίες.

Όπως και σε κάθε σημαντικό γεγονός του κλάδου, κεντρική παρουσία είχε στις δύο εκθέσεις και το περιοδικό Mini Market & Μικρή Λιανική, όπως και το minimarketmag.gr, με το περίπτερό μας να δεσπόζει στην έκθεση, δίνοντας μας τη δυνατότητα να μιλήσουμε με εσάς τους επαγγελματίες της αγοράς και να μάθουμε περισσότερα για όσα σας απασχολούν, αλλά και σας ενδιαφέρουν, για την περαιτέρω βελτίωση της ενημέρωσής σας.

Όσοι δεν κατάφεραν πάντως, να επισκεφθούν την Market Expo και την Έκθεση Περίπτερο, θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να διαβάσουν όλα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκειά του. Κι αυτό γιατί η κάμερα του minimarketmag.gr κατέγραψε τα πάντα και σε βίντεο και φωτογραφίες, μιλώντας με δεκάδες εκθέτες, αλλά και επισκέπτες των δύο εκθέσεων, δίνοντας τη δυνατότητα για μία σφαιρική άποψη, μέσα από την οθόνη του υπολογιστή σας. Έχετε ήδη πάρει μια πρώτη «γεύση», ενώ ακολουθούν μία σειρά από συνεντεύξεις, αλλά και εικόνες από την Έκθεση, οι οποίες μάλιστα, αποτελούν μόνο ένα μέρος από όσα έχουμε καταγράψει για εσάς. Γι’αυτό μείνετε συντονισμένοι στο minimarketmag.gr για ακόμη περισσότερα…

 

Videos: Art & Photo Chatzakis

Εικόνες από την Έκθεση Περίπτερο