Συνελήφθη 50χρονος που

Συνελήφθη 50χρονος που «χτυπούσε» σούπερ μάρκετ. 

Σύλληψη 50χρονου άντρα, που διέπραττε συστηματικά ληστείες σε σούπερ μάρκετ, πραγματοποίησαν οι Αρχές στην περιοχή της Νίκαιας.

Πιο συγκεκριμένα, ο άντρας φέρεται να έχει διαπράξει 8 ληστείες σε σούπερ μάρκετ, ζαχαροπλαστείο και κατάστημα πώλησης φρούτων στη Νίκαια και μία ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Κερατσίνι. Εντοπίστηκε από στελέχη της ομάδας ΔΙΑΣ να κινείται στην περιοχή της Νίκαιας με μοτοσυκλέτα. Κατά την προσαγωγή στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά διακριβώθηκε η συμμετοχήτου σε ένοπλες ληστείες. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης από τις αρχές του μήνα, κινούνταν με δίκυκλη μοτοσυκλέτα τις πρώτες πρωινές ώρες, με σκοπό να εντοπίζει διανυκτερεύοντα σούπερ-μάρκετ και άλλα καταστήματα.

Στη συνέχεια, εισέρχονταν σ’ αυτά φορώντας είτε κράνος είτε χειρουργική μάσκα και με την απειλή αεροβόλου όπλου, αφαιρούσε χρηματικά ποσά, ενώ στη συνέχεια διέφευγε με τη ίδια μοτοσυκλέτα, τα στοιχεία κυκλοφορίας της οποίας φρόντιζε να αποκρύπτει με τη χρήση αυτοκόλλητης ταινίας. Στην οικία του 50χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αεροβόλο πιστόλι και 96 βλήματα αεροβόλου όπλου, χειρουργική μάσκα και αυτοκόλλητη ταινία. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.