Συνεργασία της Visa με τη Stoferno

Συνεργασία της Visa με τη Stoferno. 

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα Stoferno.gr, η οποία προσφέρει τη δυνατόητα για delivery και στα μίνι μάρκετ και τα περίπτερα, ξεκίνησε μία νέα συνεργασία με τη Visa, η οποία περιλαμβάνει και δωρεάν μεταφορικά.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση από την εταιρεία, στο πλαίσιο του Visa Innovation Program, η Visa και η Stoferno.gr προχώρησαν στην υλοποίηση ειδικής προσφοράς για την παράδοση προϊόντων με δωρεάν μεταφορικά. Η εταιρεία συμμετείχε στον 1ο κύκλο του προγράμματος Visa Innovation Program και στο πλαίσιο της προσφοράς σε μια περίοδο όπου η διανομή αγαθών κατ’ οίκον γίνεται ολοένα και πιο σημαντική, θα παρέχει δωρεάν μεταφορικά κάθε Πέμπτη σε κάθε αγορά ειδών αξίας άνω των 30 ευρώ, με χρήση κάρτας Visa.

Κάθε φορά που χρήστης της πλατφόρμας θα μπορεί να κάνει παραγγελία σε καλάθι με εμπορεύματα συνολικής αξίας άνω των 30 ευρώ από συνεργαζόμενα καταστήματα της υπηρεσίας Stoferno.gr, θα απολαμβάνει δωρεάν μεταφορικά έξοδα όταν επιλέγει να πληρώσει με κάρτα Visa. Η ενέργεια αυτή θα διαρκέσει μέχρι και την Πέμπτη 16 Ιουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι η Stoferno.gr είναι ηλεκτρονική πλατφόρμα άμεσου delivery προϊόντων κάθε κατηγορίας από τοπικά καταστήματα όπως παντοπωλεία, μανάβικα, φαρμακεία και πολλά άλλα, με παράδοση εντός της ώρας και είναι διαθέσιμη μέσω web, Android και iOS. Επιπλέον παρέχει υπηρεσίες άμεσων ταχυμεταφορών (courier) εντός της πόλης, για last mile αυθημερόν διανομές, με παραδόσεις ακόμα και εντός 2ώρου.