Αγνώστου προελεύσεως λάδι στην Κοζάνη

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ ενέταξε ένα ακόμα μέλος στην «συμμαχία», το Ελαιόλαδο Πηλίου Οικογένεια Βολιώτη. Έχοντας πιστοποιηθεί από την Ελληνική, πολυεθνική εταιρία EUROCERT, για την ελληνικότητα της Έδρας, Παραγωγής και Ιδιοκτησίας της η εταιρία Οικογένεια Βολιώτη με την ένταξή της συνεισφέρει στο όραμα της Πρωτοβουλίας.

Ειδικότερα, το πρώτο ελαιοτριβείο της Οικογένειας Βολιώτη ξεκίνησε τη λειτουργία του στο χωριό Άγιος Βλάσιος Πηλίου το 1969 και λίγο αργότερα, το 1981, μεταφέρθηκε σε καινούριες εγκαταστάσεις στη περιοχή των Άνω Λεχωνίων Πηλίου, σε ένα μεγάλο και ανακαινισμένο χώρο, όπου πραγματοποιούνται οι διαδικασίες παραγωγής, από τη συλλογή των ελαιών μέχρι και τη διάθεση του ελαιολάδου αλλά και την τυποποίησή του. Το ελαιοτριβείο του νέου Μέλους της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ λειτουργεί με σύγχρονες μεθόδους, ενώ καλύπτει όλα τα τελευταία πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Από το 2019, στο εργοστάσιο της εταιρίας Οικογένεια Βολιώτη έχει εγκατασταθεί νέος τεχνολογικός εξοπλισμός που εισάγει την έκθλιψη του ελαιόλαδου χωρίς νερό. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται ακόμη μεγαλύτερη αντοχή της διατροφικής αξίας και γεύσης στο παραγόμενο ελαιόλαδο, προσφέροντας νέα δυναμική στην οικογενειακή επιχείρηση. 

Η Οικογένεια Βολιώτη έχει λάβει πολλά βραβεία ενώ από το 2015, λόγω της υψηλής ποιότητας και του πλούσιου αρώματος του, το Ελαιόλαδο Πηλίου Οικογένεια Βολιώτη έχει γίνει ευρέως γνωστό και συμμετέχει ενεργά στην ελληνική και παγκόσμια αγορά. Επίσης, έχει δημιουργήσει και ηλεκτρονικό κατάστημα με αποστολές σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό αναπτύσσοντας σχέσεις υγιούς συνεργασίας και άμεσης εξυπηρέτησης με το καταναλωτικό κοινό. Με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή ελαιολάδου, το νέο Μέλος της Πρωτοβουλίας, δίνει έμφαση στην άρτια εταιρική οργάνωση και δείχνει σεβασμό στον παραγωγό και τον καταναλωτή.