Ένα νέο βιολογικό στραγγιστό γιαούρτι λάνσαρε το τελευταίο διάστημα στην αγορά η εταιρεία Βιοαγρός. Πρόκειται για τον κωδικό Βιολογικό στραγγιστό αγελαδινό γιαούρτι Βελούδο, το οποίο, σύμφωνα με την εταιρεία, παράγεται από ελληνικό αγελαδινό γάλα και καλλιέργεια γιαουρτιού. Όπως αναφέρει η Βιοαγρός, εντός ολίγων ωρών από τη στιγμή της συλλογής του γάλατος, αρχίζει η παστερίωση του γιαουρτιού, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην διατήρηση όλων των θρεπτικών συστατικών του.

Το Βιολογικό στραγγιστό αγελαδινό γιαούρτι Βελούδο έχει εκ φύσεως υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και είναι διαθέσιμο σε συσκευασία των 170 γραμμαρίων. 

Ενημερωθείτε για τα προϊόντα της Βιοαγρός στο τηλ. 23820 81660