Τη διανομή των Yamas Ice Tea ξεκίνησε από την 1η Φεβρουαρίου η Β.Σ. Καρούλιας, επιχειρώντας να κάνει τη διαφορά στην κατηγορία του παγωμένου τσαγιού. Τα Yamas Ice Teas, περιέχουν υψηλής ποιότητας ποικιλίες τσαγιών και φυσικούς χυμούς φρούτων, ενώ έχουν αντικαταστήσει τη ζάχαρη με το φυσικό μέλι. Κυκλοφορούν σε έξι γεύσεις: Λεμόνι, Ροδάκινο, Mango, Ρόδι, Blueberry και Χαμομήλι με Θυμάρι.

Οι ιδρυτές της εταιρείας Yamas Drinks έκαναν λόγο για τις υψηλές προσδοκίες ανάπτυξης που ανοίγονται μέσα από αυτήν τη συνεργασία. Η εταιρεία θα ξεκινήσει επιθετική διαφημιστική καμπάνια για την προώθηση των προϊόντων Yamas Ιce, ώστε να κατακτήσουν τη θέση τους στην ελληνική αγορά.

Η Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες οίνων και αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Ανάμεσα στα διεθνή σήματα που σήμερα διακινεί  η Β.Σ.ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων τα: METAXA, Stolichnaya, Remy Martin, Cointreau, NOS, Raven Rare, Cutty Sark, Label 5,  Ocho Tequila, Jagermeister, Glenmoray, Mount Gay Rum, Βlue Beetle Gin, Artesano Rum, The Botanist Gin, Bruichladdich κ.α.