Νέος διευθύνων σύμβουλος στη «ΣΟΥΡΩΤΗ ΑΕ»

Νέος επικεφαλής στη γνωστή εταιρεία ανθρακούχου νερού και αναψυκτικών «ΣΟΥΡΩΤΗ ΑΕ», καθώς το Διοικητικό της Συμβούλιο επέλεξε για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου και γενικού διευθυντή, τον κ. Βασίλη Ευκαρπίδη.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, ο κ. Ευκαρπίδης κατέχει πολυετή εμπειρία σε διοικητικές θέσεις εταιρειών σε Ελλάδα και εξωτερικό, υλοποιώντας πολλά επιτυχημένα projects σε Ευρώπη, Αμερική και Μέση Ανατολή.
«Η υψηλή εξειδίκευσή του στην ανάπτυξη διεθνών brands και δικτύων διάθεσης ενισχύει τους στρατηγικούς και εμπορικούς στόχους της ΣΟΥΡΩΤΗ ΑΕ και υπόσχεται μία πιο δυναμική υπόσταση, διεισδύοντας στις αγορές της Ελλάδας και του εξωτερικού. Η πλήρωση της θέσης θα συμβάλει καθοριστικά στη δομική ανασυγκρότηση της ιστορικής εταιρείας, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία ενός αιώνα αδιάλειπτης λειτουργίας» , αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Από την πλευρά του, ο ίδιος ο κ. Ευκαρπίδης σημείωσε: «Καλωσορίζουμε τον δεύτερο αιώνα ζωής αυτής της σπουδαίας εταιρείας και ενός προϊόντος μοναδικής ποιότητας και σύστασης, που με βεβαιότητα μπορεί να αναμετρηθεί επάξια με διεθνώς καταξιωμένες μάρκες. Στην νέα της εποχή, το όραμα της ΣΟΥΡΩΤΗ ΑΕ επικεντρώνεται στην ανθρώπινη καταναλωτική εμπειρία, την ανάδειξη των ανώτερων χαρακτηριστικών ποιότητας και στη βελτιστοποίηση των δικτύων διάθεσης».