Στην ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και η «Οινοποιία Γεωργιάδη»

Οινοποιία Γεωργιάδη Ένα ακόμη μέλος, το 44ο στη σειρά, προσέθεσε η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, που έχει καταφέρει να προσελκύσει πια έναν πολύ μεγάλο αριθμό των ελληνικών επιχειρήσεων στις κατηγορίες των τροφίμων και των ποτών.

Το νέο μέλος αποτελεί η ΟινοποιίαΓεωργιάδη Αφοί ΑΒΕΕ, με σημαντική παρουσία και αξιόλογη πορεία στον κλάδο. Έχοντας λάβει την απαραίτητη πιστοποίηση από την Εταιρεία Ελέγχων & Πιστοποιήσεων EUROCERT, η Οινοποιία Γεωργιάδη αποτελεί το 44ο Μέλος της Πρωτοβουλίας φέροντας πλέον στις φιάλες της το σήμα «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ», με το οποίο γνωστοποιεί στο καταναλωτικό κοινό ότι διατηρεί το τρίπτυχο Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία στην Ελλάδα. Το νέο Μέλος της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, επεκτείνει αριθμητικά τη δυναμική της, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στο έργο της για προώθηση του παραγωγικού και επιχειρηματικού πολιτισμού της χώρας μας.

Στην ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και η «Οινοποιία Γεωργιάδη»Η Οινοποιία Γεωργιάδη Αφοί ΑΒΕΕ με έδρα τη Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται στον χώρο οίνου και ρετσίνας από τις αρχές της δεκαετίας του 1940, ενώ στα τέλη του 2002, η τρίτη γενιά πλέον των αδελφών Γεωργιάδη, Αντώνης και Κωνσταντίνος,  αναλαμβάνουν να συνεχίσουν την οικογενειακή παράδοση με ταυτόχρονη όμως καινοτομία και αναβάθμιση του οινοποιείου και των παραγόμενων προϊόντων της, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, με νέα μηχανήματα. Πλαισιωμένοι από έμπειρους ανθρώπους, αξιοποιούν την παράδοση, την εμπειρία, τις τεχνικές γνώσεις και οδηγούν την εταιρία σε νέους δρόμους ανάπτυξης και εξέλιξης. Έτσι, επιτυγχάνουν την  αύξηση του κύκλου εργασιών της οινοποιίας κατά 100% ετησίως και ταυτόχρονα ενδυναμώνουν τον εξαγωγικό της χαρακτήρα.

Παράλληλα, επιτυγχάνουν διακρίσεις για την Οινοποιία ΓεωργιάδηΑφοί ΑΒΕΕσε ετήσιους Διεθνείς Διαγωνισμούς Οίνου Θεσσαλονίκης που διοργανώνει η «Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος»,  με  την «Αμπελήσιους Ρετσίνα»  να έχει αποσπάσει το 2014, 2015 και 2018 το Χρυσό, Αργυρό και Χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι εταιρείες:

Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Νιτσιάκος, Ζαγόρι, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, ΜΕΓΑ, ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Βίκος, Φλώρινας Δινάκη, Brava, EZA, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, SKAG, KΥΚΝΟΣ, Hellas Frost, Petrou Nuts, Captain’s , Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Endless-Ευρωχαρτική, The WritingFields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Aβγά Βλαχάκη, Χαρτέλ, Galenica, Camper-Gaz, Μανδρέκας, Cretan Mill, Χρυσά αυγά, Απ. Παπαδόπουλος- MeatCompany, Αφοί Χαΐτογλου, TottisPack, Regina, DraculiCoffee, ΑποστακτήριαΚαλλικούνη,  Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, Sativa, Αμπελώνες Ναβαρίνο, Κτήμα Βιβλία Χώρα, Οινοποιία Αφοί Γεωργιάδη, Πυρήνας,Biosolids