Το Whisky Live ανοίγει τις πύλες του στην Αθήνα

Το Whisky Live ανοίγει τις πύλες του στην Αθήνα. 

Το Whisky Live, με περισσότερες από 45 ετήσιες εκδηλώσεις ανά τον κόσμο, σε πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Παρίσι, το Λονδίνο και το Τόκιο, μετά την επιτυχία που σημείωσε στη Θεσσαλονίκη, ανοίγει τις πύλες του στην Αθήνα την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στο Helexpo Maroussi.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα, από τις 6μ.μ. έως τις 11μ.μ., να δοκιμάσουν περισσότερα από 50 premium ουίσκι και spirits, single malts, σπάνιες εμφιαλώσεις, βραβευμένα labels, νέες κυκλοφορίες, επιλεγμένα whisky cocktails, καθώς και brands που δεν εισάγονται στην ελληνική αγορά.

Το κόστος ενός VIP εισιτηρίου ξεκινά από 30 €, αλλά όσοι επιθυμούν μπορούν να προμηθευτούν ένα από τα περιορισμένης διαθεσιμότητας Exclusive εισιτήρια, για να δοκιμάσουν στο ειδικό ποτήρι γευσιγνωσίας Glencairn, μία πρόσθετη σειρά από 26 extra premium labels, τα οποία έχουν επιλεγεί μόνο για εκείνους.

Tα “Oscars” των Whiskies, τον θεσμό των World Whiskies Awards, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο Πρόεδρος τους κ. Rob Allanson, o οποίος θα μιλήσει στο κοινό για τις κατηγορίες και τις ετικέτες, που έχουν διακριθεί το 2018.