ΗORECA

Από την Υπουργό Τουρισμού κ.΄Ελενα Κουντουρά εγκαινιάστηκε η 13η ΗORECA, μια έκθεση παγκοσμίου επιπέδου, που οδηγεί τις εξελίξεις στον Ξενοδοχειακό και τον ευρύτερο επισιτιστικό κλάδο.

Θεαματική ήταν η προσέλευση χιλιάδων επαγγελματιών από την πρώτη μέρα, με τα στοιχεία της διοργανώτριας εταιρείας να κάνουν λόγο για  αύξηση 20% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή πρώτη ημέρα της έκθεσης. 

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, η οποία χαιρέτισε την έκθεση λέγοντας ότι: «Εκθέσεις όπως η HORECA χαρίζουν προστιθέμενη αξία στο ελληνικό Τουριστικό Προϊόν».

Την εκδήλωση τελετής των εγκαινίων παρακολούθησαν θεσμικοί φορείς του Τουρισμού, καθώς και εκπρόσωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου που χαιρέτησαν την επιτυχία της έκθεσης.

horecaΠερισσότεροι από 100.000 επαγγελματίες από τον κλάδο των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης επισκέφθηκαν τη 13η HORECA 2018 κατά τις τρεις πρώτες ημέρες της λειτουργίας της.

Για άλλη μια χρονιά κατέρριψε τα δικά της υψηλότατα ρεκόρ επισκεψιμότητας. Ήδη, το άθροισμα των επιχειρηματιών που πέρασαν τις πύλες της HORECA 2018 μέχρι και το κλείσιμο της τρίτης ημέρας εμφανίστηκε σημαντικά αυξημένο σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό τριήμερο της διοργάνωσης.