Tottis Pack

Η εταιρεία συσκευασιών Tottis Pack , μέλος των επιχειρήσεων TOTTIS , που δραστηριοποιείται από το 2000 στον τομέα της παραγωγής και της εμπορίας χάρτινων κυματοειδών συσκευασιών , αποτελεί τη νέα προσθήκη  στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ .

Λαμβάνοντας ειδική πιστοποίηση από τον ανεξάρτητο φορέα Ελέγχων και Πιστοποιήσεων EUROCERT, κρίθηκε ότι πληροί τις προδιαγραφές ένταξης στην ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ , που προϋποθέτει  το τρίπτυχο: έδρα, παραγωγή και ιδιοκτησία στη χώρα μας.

tottis ella dika masΗ ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ (ένωση δυναμικά αναπτυσσόμενων ελληνικών επιχειρήσεων) με την προσθήκη της Tottis φτάνει τα 40 μέλη και έχει στόχο την προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού στην Ελλάδα και την ενημέρωση για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας των ελληνικών – μεταποιητικών επιχειρήσεων προς όφελος της ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.

 Η Tottis Pack δραστηριοποιείται στη Δυτική Μακεδονία και παράγει προϊόντα συσκευασίας ασφαλούς μεταφοράς και διακίνησης, διαθέτει πανελλαδικό δίκτυο πωλήσεων και εξαγωγικό προσανατολισμό, ιδιαίτερα στις βαλκανικές χώρες .

Περισσότερες πληροφορίες για την Tottis Pack στο τηλ. 2106603780