Με ανανεωμένη εμφάνιση κυκλοφορεί το κρασί Rose Demi Sec της οινοποιίας Μπουτάρη, με στόχο να ανταποκριθεί καλύτερα στις σύγχρονες προτιμήσεις του κοινού. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Μπουτάρη προχώρησε στην επιλογή μιας νέας, λεπτότερης φιάλης που αναβαθμίζει  το προϊόν, δίνοντάς του μια πιο κομψή εικόνα. Η νέα φιάλη θα κυκλοφορεί με δύο διαφορετικά  εικαστικά ετικετών, των οποίων βασικό χαρακτηριστικό είναι οι παπαρούνες που παραπέμπουν στα ανθικά  αρώματα του κρασιού. Τέλος, το πιο ανοιχτό χρώμα του κρασιού, χωρίς όμως να αλλάζει η ποικιλιακή του  σύνθεση (ξινόμαυρο), στοχεύει στην προσέλκυση περισσότερων καταναλωτών που φαίνεται ότι σήμερα  επιλέγουν λιγότερο έντονες αποχρώσεις ροζέ κρασιών.

Το Rose Demi Sec Boutari είναι χαρακτηριστικό Μακεδονικό ροζέ, κατάλληλο για όσους προτιμούν τις  λιγότερο ξηρές γεύσεις. Έχει έντονα αρωματικά χαρακτηριστικά τυπικά του ξινόμαυρου, όπως γλυκά αρώματα από κόκκινα φρούτα, ενώ στο στόμα έχει απαλή γεύση και δροσιστική οξύτητα, άψογα ισορροπημένο με την  γλυκύτητα που αποδίδουν τα υπολειμματικά ζάχαρα. Στο σύνολό του δίνει ένα κρασί που απολαμβάνεται  δροσερό στους 7-10°C σκέτο ως απεριτίφ ή σε συνδυασμό με πιάτο τυριών/αλλαντικών ή με φρούτα. Ταιριάζει επίσης με πικάντικα και αλμυρά πιάτα. Συνοδεύει το sushι, γλυκόξινα πιάτα, αλλά και το ψητό  κρέας. Το Rose Demi Sec Boutari διατίθεται σε φιάλες: 750ml, 375ml και 187ml.  

Ενημερωθείτε για τα προϊόντα Μπουτάρη στο τηλ. 21 0660 5200