Εγκαίνια για τη Μασούτης στο Ίλιον

Σταθερά επενδύουν σε νέα καταστήματα και ανακαινίσεις των υπαρχόντων οι γνωστές αλυσίδες σούπερ μάρκετ στη χώρα, σε μια προσπάθεια να ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό, αλλά και να αποσπάσουν μερίδια από το τζίρο και της μικρής λιανικής. 

Πριν από λίγες μέρες, ένα ακόμα ανακαινισμένο κατάστημα της εταιρείας Μασούτης άνοιξε ξανά τις πύλες του στην Κυψέλη, επί της οδού Φαιδριάδων 34. Σύμφωνα με την αλυσίδα, στο ανανεωμένο περιβάλλον ο καταναλωτής μπορεί να πραγματοποιήσει τις αγορές του με άνεση και ασφάλεια. Το κατάστημα συνεχίζει τη λειτουργία του δίνοντας έμφαση στις προσφορές 1+1 δώρο και στις εκπτώσεις έως 50% σε επιλεγμένα προϊόντα με την κάρτα προνομίων mas card. 

Η Μασούτης, με 333 καταστήματα, 311 καταστήματα λιανικής, 22 καταστήματα χονδρικής Cash & Carry, ένα κέντρο αποθήκευσης και διανομής στο Καβαλάρι και ένα στο Βιομηχανικό πάρκο Μαρκόπουλο, Αττική, καλύπτει γεωγραφικά όλες τις περιφέρειες της Μακεδονίας, της Θράκης, της Θεσσαλίας, της Ηπείρου, τη Φθιώτιδα, την Εύβοια, την Αιτωλοακαρνανία, την Αττική και τα νησιά Θάσο, Λήμνο, Λέσβο, Χίο και Άνδρο.