Τετραπλή διάκριση για την ΑΒ Βασιλόπουλος

Σάλος με δημοσίευμα για Γαλαξία και ΑΒ Βασιλόπουλος.

Αυξάνονται διαρκώς τα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, που παρουσιάζουν… ρεπορτάζ της αγοράς, αλλά στην πράξη αποδεικνύονται αβάσιμα και αναληθή. Μετά τα «παραφουσκωμένα» κέρδη του Παπαστράτου, ήταν η σειρά της «αλυσίδας» σούπερ μάρκετ Γαλαξίας να υποδείξει ως ψευδές ένα δημοσίευμα που έκανε λόγο για διαπραγμάτευση με την ΑΒ Βασιλόπουλος για πώληση των καταστημάτων της, υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι η εταιρεία είναι θετική στο ενδεχόμενο ενός τέτοιου «γάμου«, με τις διεργασίες να είναι σε καλό επίπεδο.

Το άρθρο αυτό, που κυκλοφόρησε με τον τίτλο «Η ΑΒ Βασιλόπουλος “φλερτάρει” με το Γαλαξία» χαρακτηρίστηκε απόλυτα ανακριβές, κακόβουλο και συκοφαντικό. Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση, την οποία υπογράφει το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, αναφέρονται τα εξής: «Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018, αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα με τον τίτλο “Η ΑΒ Βασιλόπουλος “φλερτάρει” με το Γαλαξία”, σύμφωνα με το οποίο, ο “Γαλαξίας” διαπραγματεύεται την πώλησή του στον ΑΒ Βασιλόπουλο, υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι ο “Γαλαξίας” είναι θετικός στο ενδεχόμενο ενός τέτοιου “γάμου”, με τις διεργασίες να είναι σε καλό επίπεδο.

Το άρθρο αυτό, απόλυτα συκοφαντικό, αιφνιδίασε την αγορά και προκάλεσε σοβαρή αναταραχή στην εταιρεία μας. Είναι αδιανόητο να σπιλώνεται με τέτοια ελαφρότητα και ανευθυνότητα η εταιρεία μας, η οποία από την ίδρυσή της αναγνωρίζεται από την αγορά για τη συνέπεια και την αξιοπιστία της.

Ο “Γαλαξίας” δεν έχει διαπραγματευτεί ποτέ, αλλά ούτε και έχει μπει ποτέ σε τέτοιου είδους διεργασίες. Το εν λόγω άρθρο είναι απόλυτα αναληθές, κακόβουλο και άκρως συκοφαντικό.

Ζητάμε την άμεση διάψευση του άρθρου αυτού και δηλώνουμε ότι ο “Γαλαξίας” επιφυλάσσεται των δικαιωμάτων του και θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Ο “Γαλαξίας” ήταν, είναι και θα παραμείνει ελληνικός».