Συνεχίζουν να ασκούν πιέσεις στα καταστήματα της μικρής λιανικής οι γνωστές αλυσίδες που επεκτείνονται πανελλαδικά, διεκδικώντας μερίδιο από το τζίρο των μίνι μάρκετ. Πρόσφατα μάλιστα άνοιξε ένα νέο κατάστημα OK! Anytime Markets στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά, το νέο κατάστημα OK! The Grocery Store εγκαινιάστηκε στις 14 Απριλίου επί της οδού Νυμφαίου 32-34. Πρόκειται για το 5ο κατάστημα που λειτουργεί με το brand name OK! Grocery Super Market & Deli, που σχεδίασε και ανέπτυξε η Ok! Anytime Markets και αποτελεί μια καινούρια πρόταση, η οποία σαν στόχο έχει την ανάπτυξη με Franchise, μέσω της μετατροπής υφιστάμενων, ανεξάρτητων καταστημάτων 200-400 τμ σε OK! The Grocery Store. Το νέο concept συνδυάζει την σύγχρονη αισθητική με τα χαρακτηριστικά του παραδοσιακού παντοπωλείου. Οι επισκέπτες θα βρουν μια ευρεία γκάμα προϊόντων που θα καλύψει τόσο τις καθημερινές όσο και τις πιο ειδικές ανάγκες τους με επιλογές σε premium και deli προϊόντα.

Τα καταστήματα ΟΚ!Anytime Markets Α.Ε αποτελούν μια μορφή μίνι σούπερ μάρκετ, τα οποία λειτουργούν καθημερινά από τις 8.00 πμ. έως τις 23.00 μμ. Τα καταστήματα είναι εμβαδού 80 έως 120 τ.μ και το μείγμα των προϊόντων που διακινούν αποτελείται από 3.500 προϊόντα από περίπου 500 Έλληνες και ξένους προμηθευτές.