Το Ελαιοπουλάκι, το πατενταρισμένο κοτόπουλο της Αγγελάκης που τρέφεται με 100% φυτικές τροφές που βασίζονται στο ελαιόλαδο και το καλαμπόκι, διακρίθηκε με το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης και δύο χρυσά αστέρια από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης (ITI) στις Βρυξέλλες, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε περισσότερα από 2.000 προϊόντα τροφίμων και ποτών από όλο τον κόσμο.

Το Ελαιοπουλάκι, που είχε διακριθεί με δύο χρυσά αστέρια και στον αντίστοιχο διαγωνισμό του 2019, βραβεύτηκε και φέτος από 200 σεφ και ειδικούς της γαστρονομίας για την υφή, τη γεύση και την εμφάνιση. 

Ο Θάνος Αγγελάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ, δήλωσε σχετικά: «Το γεγονός ότι η νέα χρονιά ξεκίνησε με μία από τις πιο σημαντικές πιστοποιήσεις γεύσης παγκοσμίως για την εμβληματική σειρά προϊόντων Ελαιοπουλάκι, μας γεμίζει χαρά, περηφάνια και αισιοδοξία. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να επενδύουμε στην ποιότητα και στην έρευνα και ανάπτυξη, με στόχο να προσφέρουμε ακόμη πιο νόστιμα και καινοτόμα προϊόντα κοτόπουλου που ταυτόχρονα να ξεχωρίζουν και για την υψηλή διατροφική τους αξία».