Ενισχύει την παρουσία της στη μικρή λιανική η BAT

BAT: Bonus 4 εκατομμύρια ευρώ στους υπαλλήλους της. 

Η British American Tobacco Hellas ανακηρύχθηκε ως ένα από τα Best Workplaces 2020 στην Ελλάδα, καθώς η εταιρεία έχει προσφέρει τα τελευταία δύο χρόνια περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ σε μπόνους και παροχές στους υπαλλήλους της. Παράλληλα, η εταιρεία προσφέρει προγράμματα εκπαίδευσης και προσωπικής ανάπτυξης, συμβάλλοντας στη διαρκή εξέλιξη των εργαζομένων της, ενώ στις υπάρχουσες παροχές, όπως ιατροφαρμακευτικό πρόγραμμα, συνταξιοδοτικό πλάνο, παροχή φαγητού κ.λπ., έχει προστεθεί το “Smart Working”, δίνοντας την επιλογή σε όλη την διάρκεια του έτους για εργασία από το σπίτι ή από όπου αλλού επιθυμεί ο κάθε εργαζόμενος.

Η κατάκτηση της 4ης θέσης στην κατηγορία των κορυφαίων επιχειρήσεων που απασχολούν από 50 έως 250 εργαζομένους από το θεσμό Great Place to Work, είναι η 16η σε σειρά που κατακτά η εταιρεία τα τελευταία χρόνια, αποτελώντας επιβράβευση για τις επενδύσεις στην Ελλάδα, με παράλληλες καινοτόμες πρακτικές ανθρωπίνου δυναμικού.  

Παράλληλα, η BAT εφάρμοσε την εργασία εκτός γραφείου, χωρίς αλλαγή στις παροχές και στα δικαιώματα προς τους εργαζομένους της, πριν ακόμα ληφθούν τα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού επιθυμώντας να συμβάλλει στην κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Με το “Smart Working”, που εφαρμόζεται και σε περιόδους που δεν υπάρχει κρίση όπως η σημερινή, η εταιρεία διευκολύνει τους ανθρώπους της στην ισορροπία μεταξύ οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής.