«Άνοιγμα» στην επαρχία για τα Ok!Anytime Markets

«Άνοιγμα» στην επαρχία για τα Ok!Anytime Markets. 

Στην επαρχία, συγκεκριμένα στην Πάτρα, επεκτείνεται η γνωστή αλυσίδα ΟΚ! Anytime Markets καθώς υπέγραψε συμφωνία franchise με την εταιρεία ΥΙΟΙ ΣΙΜΙΤΖΗ, που δραστηριοποιείται στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Πιο συγκεκριμένα, η συμφωνία προβλέπει την μετατροπή των 3 σημείων εξ αυτών σε καταστήματα με την εμπορική επωνυμία OK! Grocery και το 4ο με την επωνυμία OK! Market. Τα 2 πρώτα καταστήματα θα έχουν ανακαινιστεί πλήρως εντός του 2020, ενώ μέχρι το 2021 θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες για τη νέα σήμανση και λειτουργία και στα υπόλοιπα καταστήματα. Η OK! Anytime Markets AE σήμερα διαθέτει στο δυναμικό της 111 σημεία πώλησης με την επωνυμία OK! Market, καθώς και 3 σημεία με την επωνυμία OK! Grocery, στην Αθήνα στην περιοχή του Κολωνακίου και εκτός Αττικής στη Μύκονο και σύντομα στην Αράχοβα.

Τα Ok!Anytime Markets είναι καταστήματα τροφίμων 90-120 τετραγωνικών με γαλακτοκομικά, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Διαθέτουν ποικιλία μόνο τυποποιημένων προϊόντων, που ανέρχεται στους 3.500 κωδικούς, και μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των καταναλωτών στην κατηγορία των αγαθών που προμηθεύονται από το τυπικό σούπερ μάρκετ. Το ωράριο λειτουργίας τους είναι απόλυτα εξυπηρετικό, καθώς λειτουργούν από Δευτέρα έως και Κυριακή από τις 08:00 έως τις 23:00, διευκολύνοντας έτσι όσους έχουν περιορισμένο διαθέσιμο χρόνο.