Μασούτης: Ολοκληρώνεται η μετάβαση στην Προμηθευτική

Εγκαινιάστηκε από το δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη το νέο κατάστημα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «Μασούτης», το οποίο βρίσκεται επί της οδού Τσιμισκή 43 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, παρουσία του επιχειρηματία Γιάννη Μασούτη, προέδρου του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΕΒΕΘ), αλλά και μελών της οικογένειάς του.

Το κατάστημα καταλαμβάνει χώρο 650 τετραγωνικών μέτρων κι το ύψος της επένδυσης διαμορφώθηκε σε περίπου 700.000 ευρώ. Με την υλοποίηση αυτής της επένδυσης σηματοδοτείται και η ολοκλήρωση του επενδυτικού προγράμματος του 2018 για την εταιρεία, η οποία την τελευταία πενταετία επένδυσε περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ. Γνωστοποιήθηκε δε ότι για το 2019 προγραμματίζεται επένδυση ύψους 25 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία τουλάχιστον 15 καταστημάτων, εκ των οποίων τα δέκα θα βρίσκονται στην Αθήνα και τα υπόλοιπα πέντε σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

«Το κατάστημα που εγκαινιάζουμε σήμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έχει τον δικό του χαρακτήρα και ύφος και δημιουργήθηκε βάσει των ιδιαίτερων αναγκών των πολιτών που κινούνται στο κέντρο της πόλης» υπογράμμισε ο διευθυντής μάρκετινγκ και επικοινωνίας της «Διαμαντής Μασούτης ΑΕ», Σταμάτης Δαβίδ, τονίζοντας ότι μέσα σε αυτό μπορεί κάποιος να βρει ποικιλία αγαθών, που διαρκώς ανανεώνονται, όπως βιολογικά προϊόντα, αλλαντικά και τυριά «για απαιτητικούς ουρανίσκους», κρεοπωλείο, μαναβική και φρεσκοστυμένους χυμούς. Το κατάστημα, που διαθέτει τέσσερα ταμεία, απασχολεί 25 άτομα, επί συνόλου 8150 εργαζομένων στη «Διαμαντής Μασούτης ΑΕ».