Μπαμπατζίμ

Με δυναμική παρουσία συμμετείχαν φέτος τα μοναδικά αποστάγματα Μπαμπατζίμ στην έκθεση γευσιγνωσίας «Ελληνικό Απόσταγμα» 2018, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, στην Αίθουσα Ολυμπία, στην Αίγλη Ζαππείου.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Ανέστης Μπαμπατζιμόπουλος ήταν ο επίτιμος καλεσμένος στην παράλληλη εκδήλωση της έκθεσης με θέμα την «Ελληνική Μουσική και Αποστάγματα».

Η έκθεση, στην οποία πρωταγωνίστησαν αποκλει­στικά τα επώνυμα ελληνικά αποστάγματα, όπως το τσίπουρο, η τσικουδιά, το ούζο, τα αποστάγματα σταφυλής και τα παραδοσιακά και μη ελληνικά ηδύποτα (λικέρ), άνοιξε τις πόρτες της για 3η φορά στο Αθηναϊκό κοινό.

ΜπαμπατζίμΕπαγγελματίες αλλά και λάτρεις των αποσταγμάτων είχαν  την ευκαιρία να δοκιμάσουν την πλούσια γκάμα των επώνυμων ελληνικών αποσταγμάτων, να ανακαλύψουν νέες γεύσεις και να εκτιμήσουν τη διαφορετικότητά τους.

Από την έκθεση δεν έλειπαν τα αποστάγματα Μπαμπατζίμ.  Στο ομώνυμο περίπτερο της έκθεσης οι επισκέπτες γεύτηκαν τα γνωστά Ούζο και Τσίπουρο Μπαμπατζίμ, καθώς και τη σειρά αποσταγμάτων στεμφύλων σταφύλης  Μπαμπατζίμ που συνθέτουν προϊόντα διπλής απόσταξης από εγχώριες αλλά και διεθνείς, εξέχουσες ποικιλίες σταφυλιών.