Μπιφτέκι και λουκάνικα Vegini

Δεκάδες επιλογές για τους ακόλουθους της vegan διατροφής είναι διαθέσιμες στην ελληνική αγορά, μεταξύ των οποίων και τα νωπά προϊόντα της εταιρείας Vegini. Η γκάμα των προϊόντων περιέχει κωδικούς σε vegan μπιφτέκι, κιμά και λουκάνικα, τα οποία είναι χωρίς γλουτενη, χωρίς συντηρητικά και αρώματα και παράγονται από πρωτεΐνη αρακά. Πρόκειται για προϊόντα 100% φυτικής προέλευσης, που δεν περιέχουν φοινικέλαιο. Αποτελούν μια εναλλακτική πρόταση για όσους επιθυμούν να περιορίσουν ή να αφαιρέσουν εντελώς το κρέας από τη διατροφή τους. Σύμφωνα με την εταιρεία, περιέχουν θρεπτικά συστατικά για έναν υγιή και δυνατό οργανισμό, όπως Β12, σίδηρο, ψευδάργυρο και πρωτεΐνη.

Gluten-free μπιφτέκι κοτόπουλου από την εταιρεία Αγγελάκης

Με το gluten-free μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι με βρώμη έχει επεκτείνει την γκάμα της η Κοτόπουλα Αγγελάκης, προσφέροντας στους καταναλωτές ένα προϊόν που αποτελεί ολοκληρωμένο γεύμα έτοιμο για κατανάλωση σε 20 λεπτά. Το Ελαιοπουλάκι είναι κοτόπουλο υψηλής ποιότητας, που αποτελεί τη βάση μιας σειράς υγιεινών προϊόντων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Το χειροποίητο Μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι ζυμώνεται με βιολογική βρώμη ολικής άλεσης, λαχανικά, ελαιόλαδο και κουρκουμά, διατηρώντας όλα τα χαρακτηριστικά που έχει το κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι, ενώ παράλληλα είναι gluten free, αποτελώντας κατάλληλη λύση για όσους επιλέγουν διατροφή χωρίς γλουτένη. Σύμφωνα με την εταιρεία, το Μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι συνδυάζει τη ζωική πρωτεΐνη με τις φυτικές ίνες, τα καλά λιπαρά του ελαιόλαδου και τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες του κουρκουμά. Έχει ήδη διακριθεί για τα ποιοτικά και διατροφικά του χαρακτηριστικά στα Healthy Diet Awards 2021.

El Sabor Nacho chips σε τέσσερις γεύσεις

H El Sabor δραστηριοποιείται από το 1992 στην Ελλάδα στην παραγωγή nacho chips και στο προϊοντικό της «χαρτοφυλάκιo» περιλαμβάνεται πλέον και η νέα σειρά «Sabor Nacho chips». Πρόκειται για τραγανά nachos από μη γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι, τα οποία είναι ελεύθερα γλουτένης και διατίθενται στα μίνι μάρκετ, τα περίπτερα και γενικότερα στη μικρή λιανική, στις εξής τέσσερις γεύσεις:

• Salted • Chili • Cheese • Texas BBQ.
Η El Sabor διαθέτει επίσης μία μεγάλη ποικιλία σε Nachos, Dips, Wraps και Ethnic κωδικούς, σε διάφορες συσκευασίες, ενώ τα El Sabor Nacho chips των 255 γραμμαρίων θεωρούνται το κατάλληλο σνακ για την παρέα και τα… πάρτι κάθε στιγμής.