Με νέα επιδόρπια γιαουρτιού από καρπό αμυγδάλου επέκτεινε πρόσφατα το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της η γνωστή γαλακτοβιομηχανία Δέλτα. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία, ακολουθώντας την παγκόσμια τάση της αυξημένης ζήτησης για φυτικά υποκατάστατα γαλακτοκομικών προϊόντων, λάνσαρε τα φυτικά επιδόρπια χωρίς προσθήκη ζάχαρης στις γεύσεις Λεμόνι και Ροδάκινο.

Τα προϊόντα παράγονται με ελληνικά αμύγδαλα, είναι 100% φυτικά και δεν περιέχουν λακτόζη. Σύμφωνα με την εταιρεία είναι εμπλουτισμένα με ασβέστιο και βιταμίνες, χωρίς προσθήκη χρωστικών και συντηρητικών και έχουν 66kcal ανά κύπελλο.

Ενημερωθείτε για τα προϊόντα Δέλτα στο τηλ. 800 11 99 800