Πέθανε ο ιδρυτής της Agrino Γιώργος Πιστιόλας.

Θλίψη στον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, για τον χαμό ενός κορυφαίου επιχειρηματία της χώρας, του ιδρυτή της Agrino, Γεώργιου Πιστιόλα (δεξιά στη φωτό), ο ο οποίος και απεβίωσε σε ηλικία 89 ετών.

Ο Γεώργιος Πιστιόλας γεννήθηκε στο Αγρίνιο, το 1930 και ήταν ο μικρότερος γιος της οικογένειας. Μετά το πέρας των πανεπιστημιακών του σπουδών στην ΑΣΟΕΕ, ασχολήθηκε συνεργαζόμενος με τους δυο αδερφούς του, Ευστράτιο και Ευθύμιο, με το χονδρικό εμπόριο ρυζιού. Το 1955 ίδρυσαν την εταιρεία Αφοί Πιστιόλα – Ελληνικοί Ορυζόμυλοι και λίγο αργότερα δημιούργησαν στο Αγρίνιο εργοστάσιο με αντικείμενο την επεξεργασία ρυζιών. Στη συνέχεια ο ίδιος μετακόμισε στην Αθήνα για να λανσάρει το 1969 στην ελληνική αγορά το ρύζι «Agrino». Σήμερα, αποτελεί ένα από τα κορυφαία brand της ελληνικής αγοράς, με διανομή σε όλη την χώρα και το εξωτερικό.

Μαζί με την σύζυγο του, Αίγλη Πιστιόλα, ο αποθανών απέκτησε 2 κόρες, την Λουκία (γνωστή ηθοποιό από τη δημοφιλή σειρά «Εκείνες κι Εγώ») και την Βασιλική, νυν αντιπρόεδρο της εταιρείας, ενώ είχε πια και 4 εγγόνια.