Ενισχύει την παρουσία της στη μικρή λιανική η BAT

Ενισχύει την παρουσία της στη μικρή λιανική η BAT. 

Η British American Tobacco ενισχύει την παρουσία της σε μίνι μάρκετ και περίπτερα στο πλαίσιο των ενεργειών της για συμβολή στην προσπάθεια άμεσης αποκατάστασης της λειτουργίας της αγοράς μετά την περίοδο της καραντίνας λόγω του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με την εταιρεία «το ελληνικό λιανεμπόριο ενισχύεται με πάνω από 10 εκατομμύρια € για τα επόμενα τρία χρόνια, καθώς ο Όμιλος προχωράει σε νέες επενδύσεις στην Ελλάδα. Έπειτα από δύο χρόνια δυναμικής παρουσίας στην ελληνική αγορά και σε συνέχεια της ζήτησης από τους λιανεμπόρους και τους καταναλωτές, ως μια επιτυχημένη διεθνώς εναλλακτική του καπνίσματος, το προϊόν ατμίσματος Vype ePen 3, που πρόσφατα αναδείχθηκε Προϊόν της Χρονιάς στην κατηγορία ατμίσματος στη μεγαλύτερη έρευνα καταναλωτών που πραγματοποιείται στη Βρετανία για καινοτόμα προϊόντα, επεκτείνει περαιτέρω την παρουσία του στα σημεία λιανικής πώλησης. Αρχικά, οι συσκευές θα είναι διαθέσιμες σε περίπου 1.500 σημεία λιανικής πώλησης (περίπτερα και μίνι-μάρκετ) σε όλη την Ελλάδα, με τη δυνατότητα να επεκταθούν και σε περαιτέρω σημεία πώλησης μέσα στην επόμενη περίοδο.

Στο πλαίσιο αυτό, η στρατηγική συνεργασία της British American Tobacco Hellas με την NOBACCO ενισχύεται, καθώς το Vype ePen 3 θα συνεχίσει να διατίθενται και μέσω των σημείων πώλησης της NOBACCO και του ηλεκτρονικού καταστήματος nobacco.gr/vype.

Όλα τα συστατικά, τα οποία περιέχονται στις κάψουλες Vype, ελέγχονται από τους ειδικούς επιστήμονες της οµάδας της British American Tobacco και κυκλοφορούν κατόπιν δεκάδων επιστημονικών ερευνών και αναλύσεων. Η μικρή λιανική έχει πληγεί ιδιαίτερα τα προηγούμενα χρόνια, και οι επενδύσεις αυτές αναμένεται να συμβάλλουν σημαντικά στην προσπάθειά τους για ανάκαμψη.

Η πρόσφατη ανάδειξη του Vype ως Προϊόν της Χρονιάς στη Βρετανία, ήταν η δεύτερη συνεχόμενη διάκριση στη συγκεκριμένη κατηγορία, μετά από την αντίστοιχη επιτυχία του 2019, ενισχύοντας την δυναμική των Προϊόντων Επόμενης Γενιάς του Ομίλου με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο, και, παράλληλα, αναγνωρίζοντας περαιτέρω το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της British American Tobacco. Το Vype, που είναι ο ηγέτης της αγοράς των προϊόντων ατμίσματος στην Ευρώπη και είναι το Νο. 1 προϊόν ατμίσματος σε μερίδιο αξίας σε σημαντικές αγορές, όπως η Βρετανία, η Γαλλία και η Γερμανία, χαρακτηρίστηκε από τους καταναλωτές που συμμετείχαν στην έρευνα ως μια συσκευή που διαθέτει πρωτοποριακό σχεδιασμό, ενώ έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες επιστημονικές δημοσιεύσεις παγκοσμίως. Σχεδιασμένο από ειδικούς στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Vype είναι μια compact συσκευή κλειστού συστήματος, με υψηλή απόδοση, ασφάλεια και ποιότητα, με κύρια χαρακτηριστικά την ευκολία χρήσης αφού λειτουργεί με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού, διαθέτοντας παράλληλα υψηλή απόδοση μπαταρίας».